Apartament pentru o familie mică: designer Alyona Yudina

Reamenajarea unui apartament monocrom rece: interior cu mișcare circulară și un minim de mobilier simplu. Și, de asemenea, cu detalii sub formă de aplicații textile ale păsărilor.

Proiectul designerului Alena Yudina – participant la concursul "Cel mai bun design de apartament" la Săptămâna Internațională a Modei

Designerul Alyona Yudina a lucrat la un spațiu de locuit pentru o familie mică din cartierul Goloseevo din Kiev. Un apartament cu o suprafață totală de 124 mp.Plafoane înalte de 2,71 m în complexul rezidențial Park Avenue. Apartamentul este împărțit în două părți de la intrare: o parte privată și o parte pentru oaspeți. Acestea sunt exemple izbitoare de reamenajare a unui platou rotund. Prin traversarea unei încăperi în alta, se evită coridoarele, iar camera de zi se poate transforma în birou, dacă este necesar. Lumina naturală a fost îmbunătățită prin dărâmarea pereților celor două balcoane, ușile au fost ridicate la 2,3 m, iar o schemă monocromă rece domnește. Totul este făcut cu intenția de a crea un efect de curățenie și spațiu. După cum arată schemele de reamenajare a apartamentelor, aceasta a fost realizată cu succes. Nu există puncte luminoase sau detalii puternice în apartament Totul este simplu și de bun gust. Cele mai interesante și artistice părți ale interiorului sunt păsările: aplicații textile și mozaicuri în pandantiv, în blatul mesei de cafea; o mică sculptură pe un trepied din mozaic de smalt negru. Mobilier și decorațiuni: Zuccheti/KOS, Meridiani, Arbonia, La Lampe Gras, Odesd2, LoveMosaic, SwetaYaremko, Gizmo.

Un proiect realizat de designerul Alena Yudina Participant la concursul "Cel mai bun design de apartament la

Citește mai mult  Unde să evadezi în weekend: un nou hotel de design pe insulă. Sardinia
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: