Apartament pentru o femeie elegantă: designerul Nikolay Nikolaev

Fotografia camerei de zi și a holului combinat arată în mod clar un singur spațiu creat pentru a trăi cu succes și proprietarul activ al apartamentului.

Proiectul de design al camerei de zi de Nikolay Nikolaev – participant la concursul "Cel mai bun design de apartament" la

Proprietara, o femeie inteligentă și de succes, i-a dat mână liberă designerului, exprimându-și doar dorința generală: casa trebuia să fie luminoasă, confortabilă și frumoasă. Astfel, a apărut proiectul cu o zonă combinată a camerei de zi și a holului, un decor auriu și nuanțe de alb și bej în interior. În fotografia designului camerei de zi din holul de intrare putem vedea că camerele sunt separate doar de un perete despărțitor din sticlă. Acest lucru creează o senzație de spațialitate, iar un șemineu fals opus ferestrei înalte echilibrează compoziția. Zona de luat masa cu o masă rotundă este situată într-un colț al încăperii, creând o atmosferă de intimitate pentru întâlniri prietenoase și de familie. Un detaliu important al interiorului, creat în parametrii dați, este mobilierul moale și electronicele tridimensionale: în dormitor a fost amplasat un pat luxos cu decorațiuni aurite, iar în zona de living un ecran TV larg deasupra unui șemineu fals.

Citește mai mult  Eu sunt iubire
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: