Apartament pentru omul ospitalier: designer Helene Kucherova

O soluție neobișnuită de amenajare interioară, cu un living modern cu motive etnice ca punct focal, alcătuit din mai multe părți

Designerul Helene Kucherova a proiectat interiorul holului și al camerei de zi pentru un bărbat bogat de vârstă mijlocie care locuiește singur.

Proiect de apartament de burlac realizat de designerul Helen Kucherova – câștigător al concursului Best Interior: Country House Apartment

În ciuda acestui fapt, este un tip destul de sociabil: îi place să aibă oaspeți, are petreceri distractive și zgomotoase și este adesea vizitat în weekenduri de fiica sa. Toate aceste circumstanțe au influențat designul salonului.

Punctul focal al apartamentului este salonul, care este format din mai multe părți: lounge, zonă de canapea cu TV, zonă de luat masa, bucătărie cu bar de mic dejun în fotografie. «Fischka Soluția este că barul este orientat spre canapea și televizor, astfel încât oamenii să se poată mișca liber în spațiu în timp ce vorbesc. Pentru cei mai activi oaspeți, salonul se poate transforma cu ușurință într-un mic ring de dans.

Schema de culori pentru camera de zi este puțin cam rece, cu scaune albastre, o canapea gri, corpuri de iluminat din metal lucios și pereți albi. Din acest motiv, în interior au fost încorporate motive etnice accesorii din salonul Anrdew Martin: pești, o ușă de colibă africană, bucăți de lemn netratat. Aceste elemente decorative adaugă căldură și spontaneitate unui interior strict masculin.

Citește mai mult  Apartament cu trei dormitoare cu o loggie atașată: design de Valentina Ivleva și Mikhail Dultsev
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: