Previzualizare la iSaloni 2014. Morelato: totul pentru omul care stă jos

Un fotoliu, un scaun și un taburet în noua colecție Morelato.

În colecțiile Morelato.. doar capodopere în care lemnul, ca material tradițional, își dezvăluie caracterul avangardist. Modele unice de mobilier Morelato create de vedete de design și începători. Este demn de a fi expus atât într-un muzeu de arte plastice, cât și într-o expoziție de design contemporan.

Fotoliul MORELATO ARMCHAIR de celebrul arhitect elvețian Mario Botta ( Mario Botta ). Cu formele sale geometrice caracteristice, Botta prezintă figura umană a omului așezat. Placajul de mesteacăn de 16 mm s-a dovedit a fi materialul ideal pentru acest proiect.

Masa pouf multifuncțională și sculpturală a tânărului designer Giulio Renzi ( Giulio Renzi ). Acesta este fabricat din "placaj marin" Mahogany okume african. Poate fi folosit pentru a sta pe el, pentru a servi și pentru a depozita lucruri în interior și în exterior.

Scaunul GENNY de la MAAM Design Centre este realizat în întregime din frasin. Iată versiunea originală, modernă a scaunului Windsor. Spre deosebire de prototip, acest scaun are un aranjament "radial" interesant un spătar coborât și conic în partea inferioară.

Citește mai mult  13 modele de canapele italiene de lux în stil palat clasic
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: