Apartament pentru un burlac matur: designer Tatiana Osina

Un interior complet și funcțional pentru un apartament mic: cum să faci o casă temporară într-o reședință permanentă? Dă-i stil și confort.

: Proiect de apartament pentru un bărbat singur, realizat de designerul Tatiana Osina – participant la Concursul Best Apartment Design Contest

Design interior de apartamente mici pentru a gândi și de a crea nu este ușor, dar încă 60 de metri pătrați. Un spațiu de un metru pătrat într-o casă stalinistă.. Nu este atât de puțin. Dovedind acest lucru, designerul Tatiana Osina a creat un astfel de interior încât clientul, un bărbat matur și singur, a decis să locuiască permanent în acest apartament, care a fost inițial conceput ca un "adăpost temporar pentru noapte". Interioarele pentru apartamentele mici nu sunt de multe ori mult de spus, mai ales dacă singurul ocupant om. un panou TV în centrul livingului, un mic bar cu scaune, doar strictul necesar în bucătărie și nișe pentru sticlele de vin pe un perete și o baie 100% masculină în tonuri de alb și gri. Într-un dormitor cu pereți albastru deschis, capul de pat este un punct de atracție: în concordanță cu culoarea pereților, pare să fi fost tăiat din peretele întunecat. În ciuda formei, căpătâiul este mai degrabă "masculin". Există, de asemenea, un dulap mic și util.

Un proiect al designerului Tatiana Osina Cel mai bun participant la concursul de design plat

Citește mai mult  Cum să proiectați și să iluminați în mod neconvențional un complex de saună?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: