Apartamentul Mosfilmovskaia cu plan deschis: designer Anna Trosko

Există tot felul de amenajări plate, dar acest interior, cu utilizarea motivelor renascentiste, este unul dintre cele mai neobișnuite.

Tipuri de amenaj─âri de apartamente cu spa╚Ťiu deschis, un proiect cu motive pitore╚Öti de Anna Trosko ╚Öi Dmitri Kazakevich – c├ó╚Ötig─âtor al concursului Best Apartment Design.

Amenajarea ├«n plan deschis a apartamentului de aproape 100 mp din Tron: The Throne: Into the Whirlwind. Camera a fost proiectat─â cu sarcina important─â de a zonarea camerei ├«n raport cu serviciile. Spa╚Ťiul era lipsit de pere╚Ťi desp─âr╚Ťitori, dar cu dou─â elemente de cadru monolit ├«n centru, de un metru ╚Öi jum─âtate fiecare. Prin urmare, designerii Anna Trosko ╚Öi Dmitri Kazakevich au ales o pies─â decorativ─â ├«n centrul apartamentului ca solu╚Ťie unificatoare. A fost un colaj pe tema picturii Rena╚Öterii timpurii a arti╚Ötilor Dmitri Los, Vladimir Kazakevich, Dmitri Kovalev ╚Öi a sculptorului Viktor Kopach. Datorit─â sistemului de iluminat, a devenit ╚Öi principala surs─â de lumin─â a casei. Fragmente de fresc─â decoreaz─â toate ├«nc─âperile apartamentului: tavanul din buc─ât─ârie ╚Öi living, pere╚Ťii din dormitor ╚Öi hol. Motivele picturii europene se reflect─â ╚Öi ├«n modelul pl─âcilor din baie. Pentru a nu ├«ntrerupe linia artistic─â ╚Öi pentru a maximiza vizual spa╚Ťiul, pere╚Ťii desp─âr╚Ťitori din sticl─â au ├«nlocuit pere╚Ťii ├«n unele ├«nc─âperi. Rezultatul este un apartament care arat─â ca un muzeu de art─â, cu tablouri antice, coloane ╚Öi tavan de stuc.

Cite╚Öte mai mult  Solu╚Ťie de baie pentru casa de la ╚Ťar─â: Architectural Group Rehouse design
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: