GraniStudio design Apartament cu plan deschis în stil loft

Echipa de design GraniStudio iubește soluțiile neconvenționale și încearcă să facă din fiecare proiect unul unic. Acest proiect a fost o reflectare perfectă a stilului lor de semnătură și a caracterului proprietarului apartamentului – se distinge prin originalitatea designului, detalii luminoase și confort modern.

Iluminatul general din studio este sub formă de iluminat cu LED-uri pe mai multe niveluri, care este completat de lămpi de podea moderne.

Detalii despre apartament: apartament în plan deschis.

Proprietarii apartamentului: un cuplu tânăr care așteaptă un copil în curând.

Dorințele clientului: o schemă de culori luminoase și aerisite, inspirată de Nisa, Monaco și Monte Carlo.

Layout plat după reproiectare.

Stilul interiorului nu este obișnuit în Sochi. De cele mai multe ori, locuitorii orașului balnear optează pentru un decor de la malul mării sau pentru o atmosferă provensală în casele lor. Un interior luminos și aerisit, cu mobilier din răchită, care aduce aminte de Nisa, Monaco și Monte Carlo Aceasta a fost dorința inițială a proprietarului apartamentului de la Soci ( o femeie de afaceri de succes ). Dar după ce am discutat proiectul cu designerii de la GraniStudio a fost luată decizia de a decora apartamentul în stil loft.

Designerii au studiat cu atenție planul apartamentului și îi oferă clientului un design atent gândit. Apartamentul este mic, dar toate zonele funcționale au fost luate în considerare.

( un perete despărțitor din sticlă a fost construit pentru a da ) o senzație naturală interiorului, iar zidăria de cărămidă și introducerea culorilor ( zmeură și galben dau ) o direcție în stil loft.

Mobilierul folosit în acest proiect este aproape în totalitate făcut la comandă. Și decorul colorat ( perne, un radiator vechi în dormitor, tablouri pop-art, un ceas din fier forjat, "Paris" ( și t.. ) creează atmosfera potrivită și îi amintește proprietăresei de orașele ei preferate și de călătoriile îndepărtate.

Citește mai mult  Instalații sanitare Villeroy & Boch într-un hotel de robinetărie

Cărămida și metalul conductelor și al ventilatorului de extracție, vopsite în galben aprins, subliniază stilul de mansardă al designului interior.

Biroul, ca și restul interiorului, este clar delimitat, dar nu este vizibil din camera de zi decât atunci când vă așezați pe canapea.

Camera copiilor este vopsită în tonuri de gri perlat deschis, care nu numai că aduce liniște și confort interiorului, dar oferă și fundalul perfect pentru a adăuga accente în cameră.

Accente luxuriante ( un radiator învechit, un covor colorat, noptiere non-standard ) dau energie dormitorului.

Un strop de culoare luminează și înveselește baia albă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: