Apartamentul spațios din Erevan: designerii Telemak Ananyan, Gohar Isakhanyan

O familie tânără și modernă are nevoie de spațiu pentru a crește și pentru a pune în aplicare noi idei care vor apărea în timp. Un interior laconic se potrivește bine cu acest.

O idee de amenajare interioară fără complicații, realizată de ITHAKA Design & Architecture – câștigător al concursului Best Apartment Design la

Proprietarii unui apartament spațios din Erevan, un cuplu tânăr cu un copil, și-au dorit ca designerii să creeze un apartament de 160 mp. m pătrat laconic idei de interior. Creând un spațiu liber și luminos, designerii au folosit ferestre panoramice, pereți albi și o dispunere funcțională a camerei cu zone de living, dormitor, cameră pentru copii și hol spațios. Pentru a nu aglomera apartamentul cu mobilă, o zonă de depozitare este amenajată în dressingul de lângă dormitorul principal. În ciuda simplității aparente a liniilor, apartamentul are un caracter dinamic, cu pereți parțial rotunjiți și elemente decorative elegante. Spațiul dezordonat reprezintă ideea cheie pentru interior: o familie tânără își poate construi viața de la zero, Decorarea apartamentului cu detalii noi.

Un proiect realizat de studioul Design& ArhitecturăITHAKA- Cel mai bun concurent la concursul de design de apartament la

Citește mai mult  Doar îndrăgostiții supraviețuiesc
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: