Camera de muzică și pereții pictați în apartament: designer Elena Lebedeva

Coloane, candelabre roșii, oglinzi și o frescă sub forma unei măști venețiene ca modalitate de a proiecta o cameră de muzică într-un apartament obișnuit cu un dormitor.

Flat pictura de perete- Un tip de decor destul de rar, dar, în acest caz, poate cel mai potrivit.

Proiectul designerului Elena Lebedeva a câștigat competiția Best Room Decor la .

Proprietarul acestui apartament cu un dormitor Actrița și cântăreața care i-a comandat designerului Elena Lebedeva amenajarea unei camere de muzică.

O parte a unui hol imens din apartament era perfectă pentru el. Ca finisaj s-a decis să se folosească tapetul "Arte" și a pictat un perete din apartament după tablourile celebrului artist israelian Alex Levin. Astfel, s-a creat o atmosferă festivă, ușor misterioasă.

Atmosfera unui carnaval venețian este creată de masca enormă de carnaval de pe perete și de multe alte măști mai mici. Dar vopsirea pereților din apartament.. Doar o parte a proiectului de design. Coloane, un șemineu de mozaic cu oglinzi, candelabre și mobilier roșu, draperii din țesături nobile au completat interiorul. Rezultatul este un spațiu fără cusur, luminos și elegant, care corespunde meritelor și talentelor proprietarului apartamentului.

Citește mai mult  Combinarea a două apartamente într-o clădire nouă: un proiect de Daria Shirokova și Inga Arshba
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: