Apartamentul unui om de succes: cum s─â decorezi un interior respectabil pe 52 de p─âtrate

Respectabila "o singur─â camer─â" – sun─â suspicios. Chiar ╚Öi cu o suprafa╚Ť─â de 52 de "p─âtrate", scepticismul cu privire la oportunitatea ambi╚Ťiilor aristocratice ├«ntr-un astfel de spa╚Ťiu este greu de ├«nl─âturat. Dar scepticii vor fi f─âcu╚Ťi de ru╚Öine. Chic, glamour ╚Öi frumuse╚Ťe la Krasnaya Presnya, ├«ntr-un proiect realizat de TS Design.

Privind la aceste imagini de interior de apartament studio, este greu de crezut c─â exist─â doar 52 de p─âtra╚Ťi. . suprafa╚Ťa total─â.

Informa╚Ťii despre apartament: 52 mp studio. . la Krasnaya Presnya din Bucure╚Öti.

Despre proprietari: Un tânăr de succes.

Dorin╚Ťele clientului: Dormitor separat, buc─ât─ârie separat─â, zon─â de luat masa ╚Öi living separat.

Garsonier─â de 52 mp. . — Nu este un spa╚Ťiu de locuit foarte compact. Dar ╚Öi clientul ├«╚Öi dorea foarte mult: s─â aib─â un dormitor, un dressing, o buc─ât─ârie, o sufragerie ╚Öi o camer─â de zi separate ├«ntr-un apartament cu o singur─â camer─â. ╚śi pentru ca totul s─â arate modern, elegant ╚Öi respectabil. Designerii Taras Bezrukov ╚Öi Stas Samkevich au fost nevoi╚Ťi s─â se str─âduiasc─â s─â fac─â util fiecare centimetru din apartament. Rezultatul este impresionant: un apartament spa╚Ťios, luminos, cu o not─â de lux, care, ├«n acela╚Öi timp, nu pare nici ├«nghesuit, nici modest. Principalii complici ai acestei transform─âri- Planificare neobi╚Önuit─â, idei originale ╚Öi mobilier ╚Öi accesorii art deco interesante.

A╚Öa arat─â apartamentul de la u╚Öa din fa╚Ť─â. Un perete desp─âr╚Ťitor este asociat cu o oglind─â uria╚Ö─â, de╚Öi este doar o structur─â u╚Öoar─â arcuit─â. Dar cum arat─â accesoriile luxoase art deco pe fundal?! Numai acest element confer─â ├«ntregului interior un sunet triumf─âtor. Bog─â╚Ťia finisajelor – parchet din lemn, blan─â natural─â, velveteneen, velveteen, velveteen, velveteen, velveteen – adaug─â o not─â de rafinament.
Un perete desp─âr╚Ťitor din cristal ├«mparte masa mare ├«n dou─â: pe partea holului este o consol─â sau o mic─â m─âsu╚Ť─â de cafea ( buc─ât─âria se afl─â ├«n apropiere ) iar pe partea de living, este o parte a zonei de luat masa. Solu╚Ťie foarte original─â.

Cite╚Öte mai mult  Un hotel ├«n p─âdure

Portar lateral: fe╚Ťele oglindite fac construc╚Ťia mai u╚Öoar─â ╚Öi mai discret─â, ad─âug├ónd ├«n acela╚Öi timp lumin─â ├«n ├«nc─âpere. Pe tavan, portalul este finisat cu o plint─â larg─â, care ├«i confer─â un aer clasic ╚Öi solid. Candelabru plasat deasupra centrului mesei de luat masa. Scaunele Art Deco luxoase sus╚Ťin efectul stilistic al corpurilor de iluminat ╚Öi al portalului ╚Öi compenseaz─â scurtimea mesei moderne. Un dulap compact de la podea la tavan, ├«n stil clasic, ├«n zona de intrare, separ─â vizual zona de intrare de restul apartamentului.

Camera de zi pare mai spa╚Ťioas─â cu pere╚Ťi albi ╚Öi ferestre franceze. Iar mobilierul u╚Öor, cu suprafe╚Ťele sale lucioase, picioarele metalice sub╚Ťiri ╚Öi tapi╚Ťeria u╚Öoar─â, nu aglomereaz─â locul.

Nu exist─â prea mult mobilier: o canapea, un fotoliu ╚Öi o m─âsu╚Ť─â de cafea compozit─â. Detaliile sunt responsabile pentru confort: un covor pe podea, l─âmpi de podea, panouri.

Pielea natural─â, ╚Ťes─âturile scumpe ╚Öi lucioase sunt toate solide ╚Öi luxoase, f─âr─â a fi pompoase. Suprafe╚Ťele lucioase fac ca interiorul s─â fie lucios ├«n toate sensurile, iar paleta de culori subtile ├«l face mai aerisit. Modelele geometrice de pe covor ╚Öi de pe tablou sunt, de asemenea, un tribut adus stilului Art Deco. Imprimeurile sunt potrivite pentru un interior u╚Öor masculin.

Pe m─âsur─â ce ferestrele au fost extinse, radiatoarele au fost mutate pe peretele adiacent. Radiatoarele mari de design nu sunt doar un obiect func╚Ťional, ci ╚Öi un accesoriu elegant. Perdelele sunt simple ╚Öi discrete; func╚Ťia lor este de a regla iluminarea f─âr─â a distrage aten╚Ťia de la interior sau a ├«ngusta spa╚Ťiul.

Buc─ât─âria este situat─â ├«n pasajul dintre holul de intrare ╚Öi u╚Öa de acces ├«n zona privat─â a apartamentului. Fronturile simple, albe, sunt c├ót se poate de impersonale. Acest design aduce zona buc─ât─âriei la nivelul de "fundal", partea tehnic─â a interiorului, ╚Öi ├«i permite s─â se integreze ├«n designul luxos Ardeco f─âr─â nicio disonan╚Ť─â.

Cite╚Öte mai mult  Garsonier─â single ├«n stil modern: proiectul lui Eugene Trifan

Nimic nu ar trebui s─â distrag─â aten╚Ťia de la tema principal─â – dominantele vizuale ale interiorului. Din acest motiv, u╚Öile de acces la camerele interioare au fost f─âcute c├ót mai discret posibil. Vopsit ├«n alb, se ├«mbin─â pur ╚Öi simplu cu peretele. Zona privat─â a apartamentului pare a fi "ascuns─â".

Loggia este c─âptu╚Öit─â cu gresie alb─â cu efect de c─âr─âmid─â, cu o suprafa╚Ť─â lucioas─â, o fa╚Ťad─â care arat─â mai curat ╚Öi mai nobil dec├ót pere╚Ťii din c─âr─âmid─â natural─â. Gresia alb─â lucioas─â multiplic─â ╚Öi reflect─â lumina, astfel ├«nc├ót aceasta s─â p─âtrund─â ├«n ├«nc─âpere. Scaune transparente Louis Ghost ( diz. . Stark pentru Kartell ) se simte f─âr─â greutate.

În dormitorul mic, dar separat, parada de texturi continuă: mată și lucioasă, netedă și pufoasă. Caracteristica dominantă este o căpătâi dramatică, cu ornamente în formă de diamant. Paleta coloristică a camerei este modestă, chiar plictisitoare: alb, negru, gri și bej. Arată discret, dar nobil.

Capacele rotunde ╚Öi str─âlucitoare cu cuie de pe marginea c─âp─ât├óiului, ca ╚Öi fotoliile din living, dau patului o not─â de noble╚Ťe. Modelele geometrice, sertarele lucioase, satinul ╚Öi blana men╚Ťin un aer de lux.

Chiar ╚Öi ├«n baie, designerii continu─â s─â se joace cu materialele de finisare: pentru zona de lavoar ╚Öi toalet─â au ales gresie ╚Öi faian╚Ť─â diferite, dar ├«n aceea╚Öi gam─â de culori. Aici vedem din nou romburi, ceea ce face ca orice suprafa╚Ť─â s─â fie interesant─â ╚Öi ritmat─â.

Sconcterele elegante ale camerei compenseaz─â liniile simple, oarecum t─âiate ale instala╚Ťiilor sanitare. Un alt detaliu elegant este oglinda imens─â cu ram─â aurit─â.

Catalog de proiecte plate

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de studioul de eco-design Miss Green Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitec╚Ťilor Akimov ╚Öi Toporov Interiorul unui apartament dintr-un proiect al firmei de arhitectur─â KV-BURO
Cite╚Öte mai mult  Interior la dictarea clientului: designer Tatiana Answerchikova
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: