Art deco pentru o fată: un apartament cu maniere rafinate

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete; în termeni de interior, este vorba de stilul art deco și de un designer înțelegător. Detalii strălucitoare, decor voluminos, amestec de stiluri: interior chic de la Elena Andreeva – ca un cadou pentru o doamnă strălucitoare.

Living cameră de bucătărie layout-uri folosesc adesea o canapea ca o limită între zone. Dacă sunt zonate și mobilate în mod corespunzător, interioarele camerelor de zi combinate cu o bucătărie pot fi atât luxoase, cât și funcționale în același timp.

Detalii despre apartament: 100 mp..

Despre proprietari: fată.

Interiorul acestui apartament mare a fost creat ca un cadou de ziua de naștere pentru tânărul proprietar. Designerul Elena Andreyeva a ales culori deschise și un stil luxos, eclectic, Art Deco. Pereții albi și mobilierul deschis fac ca interiorul să fie luminos și aerisit, în timp ce textilele luminoase creează accentele de culoare potrivite.

Stilul Art Deco ornamentat vă permite să amestecați mobilier clasic și modern, țesături etnice și imprimeuri geometrice în același interior. Principalul lucru este că lucrurile au nevoie de un pic de fler. Strălucirea înaltă, texturile bogate și culorile sofisticate sunt la loc de cinste. Pereții albi contribuie la armonizarea paletei bogate de culori.

O consolă cu două lămpi masive pe picioare-

Art deco permite o combinație reușită de mobilier minimalist lucios și elegant neoclasic în bucătărie. Un candelabru festiv conferă camerei un aer colonial și este susținut de un palmier în ghiveci.

Rețineți aspectul trendy al bucătăriei din camera de zi – dulapurile din partea superioară a bucătăriei nu ocupă întregul perete, ci sunt poziționate central, formând o compoziție frumoasă și permițând prezentarea unui finisaj de perete interesant. Dulapuri suplimentare sunt încastrate în nișă. Mobilierul alb lucios pare voluminos pe gresie dreptunghiulară mare, astfel încât camera să nu se simtă înghesuită.

Citește mai mult  Casă de țară spațioasă în suburbii: designer Armen Melkonyan

Un dormitor în tonuri calde de bej – un model de eleganță. O căpătâi interesantă cu ornamente geometrice dă tonul. Mese de fiecare parte a patului cu lămpi mari – Art Deco pur, sobru și elegant. Fosta loggie este transformată într-un budoar – pardoseala caldă din lemn este înlocuită cu gresie lucioasă, limita zonei este accentuată de o treaptă.

Textilele joacă un rol important în interior: cuverturi de pat, fețe de pernă, carouri, tapițerie sunt realizate din țesături frumoase texturate și strălucitoare. Culoarea palidă, cu un model geometric texturat, arată elegant și chiar luxos cu efectul strălucitor.

O ușă duce la baie, decorată cu ornamente volumetrice. Suporturi de lumânări uriașe de podea cu lumânări colorate – un decor original pentru a umple colțul gol.

Decor minimalist pentru baie. O oglindă lungă originală cu o lampă de plafon încastrată se potrivește cu baza lungă a bazinului. Taburetul seamănă cu o cutie ciocănită grosolan, un detaliu care subliniază designul modern și brutalitatea camerei.

Holul de la intrare aduce strălucirea Art Deco a oglinzii în formă de romb, a pardoselii, a ornamentelor de cristal și a auritului, în toată splendoarea sa. Dulapurile cu trei uși, cu panouri laminate, o consolă și aplice pereche adaugă o notă nobilă camerei.

Interioare la modă

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al decoratoarei Ekaterina Kolegova Interiorul apartamentului din proiectul decoratorului Natalia Ivanova Interiorul unui apartament dintr-un proiect al decoratorului Ekaterina Kolegova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: