Camera de biliard într-o casă de țară: designer Larisa Dyachenko

În imagine este "spațiul masculin" clasic al casei. Sala de biliard și sala de cinema au o schemă de culori închise și sunt decorate într-un mod modern, dar auster.

Proiectarea camerei de biliard de către designerul Larisa Dyachenko – câștigător al concursului "Cel mai bun interior: apartament de casă de țară"

Designul camerei unei case spune adesea multe despre proprietar. Aceasta este o fotografie a sălii de biliard din casă.. nu face excepție, și dă o înțelegere clară că această cameră este destinată în mod special companiei masculine. Panourile de perete sunt realizate din furnir natural, mobilierul solid și robust este în tonuri întunecate. Nimic superfluu în decor: câteva tablouri, candelabre elegante pe podea.. covor cu grămadă lungă. Camera este suficient de mare pentru a păstra o cantitate considerabilă de spațiu între masa de biliard și zona de relaxare. Există două astfel de zone în cameră: una este o canapea și o măsuță de cafea, cealaltă este un o masă mare și scaune; spațiu pentru un bar. Zonarea se realizează prin intermediul designului tavanului, accente de iluminat, model de parchet. Camerele adiacente, o sală de cinema și o baie, sunt, de asemenea, foarte masculine Un stil minimalist și decorativ, cu tonuri predominante.. Maro și negru.

Citește mai mult  Casa mare cu terase: de Studio Mishin
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: