Artist

Primul film sonor a apărut în 1927, lansat de Warner Bros. Apoi, fotografiile alb-negru sunt înlocuite de o imagine color. De atunci, cinematograful mut alb-negru a devenit un lucru de domeniul trecutului și, odată cu el, zilele nobile ale binelui și răului, ale iubirii intense și pe viață.

The Artist este un cadou mult așteptat pentru toți iubitorii de filme vechi. 'The Artist' obține 10 nominalizări la Oscar cu o ușurință neașteptată. În plus, actorul-vedetă Jean Dujardin a câștigat premiul pentru cel mai bun actor la cea de-a 64-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes și prestigiosul premiu Globul de Aur pentru cel mai bun actor masculin. În cadrul aceleiași ceremonii, The Artist a mai câștigat două premii: pentru cel mai bun film ( comedie sau musical ) și pentru cea mai bună muzică. The Artist a câștigat premiul pentru cel mai bun film la cea de-a 84-a ediție a Premiilor Oscar.

Citește mai mult  Transformări în Hong Kong: design plat pentru o familie cu trei pisici

Casa lui George Valentine

Pe toată durata filmărilor, a fost difuzată muzică din filmele clasice de la Hollywood pentru a crea atmosfera potrivită. Este ca și cum muzica a fost captată și pe ecran.

Fiecare cadru ( și, ca și în cinematograful de altădată, erau 22 în loc de 24 de cadre pe secundă cum sunt astăzi ) este impregnat de exemple clasice Fie că este vorba de profilul perfect al unui personaj principal, de o canapea elegantă cu spătarul încrustat sau de mătăsurile uimitoare de pe perdelele.

Pentru a crea o cameră de zi în stil clasic, nu puteți face fără o canapea decorată cu sculpturi și tapițată cu mătase cu model.

 • Canapeaua U03002 Regal de Mark Miller Furniture.
 • Canapea PR199 din fabrica CAVIO.
 • Canapea S-005 din fabrica Wonder Wood.
 • Canapea CGF2-M din fabrica Satin Furniture.

Designerul de producție al filmului, Lawrence Bennett, a început să lucreze în domeniul designului de la o vârstă foarte fragedă după școală. Introducerea sa în showbiz a venit mult mai târziu – la mijlocul anilor '70. Vechea sa școală și cunoștințele sale de bază au fost utile și pentru decorarea unei capodopere cinematografice alb-negru.

Fiecare obiect din interiorul filmului a fost gândit și ajustat cu atenție, acordându-se o atenție deosebită imaginilor.. cu alternanța sa de culori: pereții clari, lambriurile gri deschis care sparg omogenitatea suprafeței verticale, vasul gri închis, enigmatic și delicat, cu model, cu formă enigmatică, masa neagră și, din nou, tonurile deschise ale fotoliului pestriț și tablourile de floarea-soarelui inspirate de Van Gogh.

În trecut, chiar și micul dejun era servit ca o cină, cu o mulțime de farfurii și tacâmuri, iar sucul era turnat în pahare cu un decor sculptat.

 • Sticlă 17195 de la fabrica Air of Provence.
 • sticlă 18308 de la fabrica Vozdukh Provansa.
 • Placă de sticlă 6735 de la fabrica Vozdukh Provansa.
 • Sticlă de sticlă conică sticlă din fabrică MATEO.
Citește mai mult  ARH.625. Noul format RF House.

Locul de întâlnire a protagoniștilor

Cum poți face ca un interior să arate expresiv cu doar două culori.. negru și alb? Lipsa de culoare pentru a separa ( să zicem, o figură și un fundal sau o coloană și scaunele una lângă alta ) l-a forțat pe artistul filmului să se bazeze mai mult pe contraste tonale, modele de mobilier, textură și luciu.

Chiar și scaunele protagoniștilor diferă în funcție de culoare scaunul său are o culoare mai bogată. Forma Art Deco curbată a scaunelor se repetă în ambele modele, cu excepția faptului că protagonistul nu are nimic pe care să se sprijine.. cotierele împreună cu filmele mute au fost eliminate treptat din configurația scaunului simplificat.

Scaunele de la începutul secolului trecut erau renumite pentru configurația lor grațioasă – cotierele și spătarele lor aveau adesea forme ondulate.

 • Scaun Gloria 8088A / 8088S din fabrica Veneta Sedie.
 • Scaunul MD494 din fabrica CAVIO.
 • Scaun imperial de Turri.
 • Scaun Sara 8006A / 8006S din fabrica Veneta Sedie

Casa lui Peppy Miller

În zilele de glorie ale filmelor mute din anii 1920, nu se obișnuia să se renunțe la anticamera din casă. Și nu a fost atât de mult un supliment funcțional al interiorului, cât o carte de vizită. Nu doar ușa de la intrare se deschide pe fațadă, ci și ferestrele, cu perdele…

Pentru a crea un interior armonios, a fost ales în mod deliberat un buchet central de plante, astfel încât să semene cu modelul tapetului. Pe o masă care ocupă locul central al unui hol nu se aruncă cheile de la casă sau mașina, ci cu ușurință o eșarfă de gaz fără greutate.

America, ca și Europa, nu a scăpat de influența culturii orientale… Și de aceea, interioarele de la Hollywood erau pline de vase cu forme frumoase și mânere ornamentate și sculptate.

 • Vas de teracotă cu capac din fabrica Curations Limited.
 • Vaza MU516TU din fabrica Ceramiche Dal Pra.
 • vaza 02 de la fabrica Pozzoli.
 • Vaza 5816 din fabrica mobilidea.
Citește mai mult  Interiorul unei case din lemn din Repino: design de Stanislav Orekhov

Casa în care locuiește personajul principal aparține de fapt celebrei actrițe de film mut Mary Pickford, unde a petrecut în mod fericit câțiva ani cu nu mai puțin popularul actor al vremii Douglas Fairbanks. O deschidere imensă din hol duce în sala de mese spațioasă, cu o pregătire constantă pentru a primi oaspeții imediat.

Masa este mobilată cu cristal transparent, ale cărui reflexii pot fi văzute chiar și în candelabrul de cristal strălucitor cu pandantive. Pereții sunt placați cu tavane din lemn peste care se întinde un tapet cu un model fermecător de peisaj oriental. Și întregul interior este reflectat în oglinzile din spatele cadrului elegant al tapetului.

Pentru colțurile de luat masa este mai bine să cumpărați scaune robuste, cu un scaun căptușit și un spătar confortabil, curbat.

 • 2598 CHIPPENDALE SIDE CHAIR scaun de la fabrica Baker.
 • GEORGE III MAHOGANY SIDE CHAIR Scaun 5244 din fabrica Baker.
 • scaunul 2944 din fabrica Baker.
 • Scaun 4640 GEORGIAN SIDE CHAIR ( MARLBOROUGH LEG ) din fabrică Baker.

Se spune că Jean Dujardin, aflat pe platoul de filmare, ar fi dormit în patul autentic al lui Mary Pickford.

Dar nu atât designul patului, cu baldachinul său decorativ și tapițeria neobișnuită, este surprinzător, cât numărul de culori pe care le puteți vedea în interiorul dormitorului Acest lucru, precum și modelul și textura mobilierului, au ajutat la crearea unui interior (don't laugh)turalist și de neuitat.

Un pat ca cel al lui Mary Pickford este greu de găsit în magazinele noastre, dar avem câteva modele pentru tine cu căpătâi cu forme interesante.

 • Pat Cherubino de Creazioni.
 • Pat Venezia 02 din fabrica Pregno.
 • Pat CO.85/B de către fabrica Stella del Mobile.
 • Pat GC.BD.MV.106 de la fabrica Giorgiocasa.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: