Un apartament cu trei camere în stil clasic: proiect de Maria Kashtanova

Cum de a crea un interior clasic într-o locuință modernă? Acest proiect este o dovadă excelentă a faptului că clasicii pot fi încorporați și în casele noastre de beton. Principalul lucru este să evitați pompousnessul și să dați prioritate unui stil inteligent și rezervat.

Picturile rafinate de pe pereți, aurirea mobilierului și corpurile de iluminat elegante înveselesc interiorul dormitorului și îl fac complet.

Informații despre apartament: Apartament cu 3 camere cu o suprafață de 165 mp. m în Complexul rezidențial Kutuzovskaya Riviera Riviera.

Proprietarii apartamentului: un cuplu căsătorit cu un copil.

Dorințele clienților: Un interior confortabil în stil clasic.

Planul de etaj al unui apartament cu 3 camere.

În ciuda modernității fațadei casei în care se află acest apartament, designul interiorului apartamentului cu două camere din complexul de locuințe "Kutuzovsky riviera" realizat în stil clasic. Forme discrete, tonuri nobile și rafinament în fiecare detaliu.. această formulă este cea care a stat la baza ideii proiectului de design și care a fost implementată cu succes în spațiul prezentat. Atunci când a planificat designul interior al unui apartament cu trei camere, designerul Maria Kashtanova nu s-a zgârcit la spațiu Toate camerele sunt destul de spațioase, astfel încât formele clasice din interior arată grațios organic. Combinația de materiale prețioase, elemente decorative fine și mobilier premium realizat manual toate acestea creează o atmosferă de lux moderat și respectabilitate. Și designul interior prezentat de un apartament cu trei camere cu o fotografie Cea mai bună dovadă a acestui lucru. Fiecare cameră are un chip: eleganță discretă în living, veselie exuberantă în camera copiilor și măreție regală în dormitorul părinților.. toate camerele arată ca un ansamblu.

Citește mai mult  Un dublu pitoresc: cum să faci picturile să joace în interior

Colorarea podelei, a panourilor de perete și a tavanului pictat la baza candelabrelor reprezintă un element unificator al acestui interior.

Mobilierul de culoare deschisă și țesăturile simple din camera copiilor liniștesc pereții pestriți.

Ferestrele panoramice nu numai că inundă spațiul cu lumină naturală, dar îi și subliniază spațialitatea și luminozitatea.

Interioarele clasice au tendința de a fi decorate în tonuri calde, maro auriu… Sculpturile aurite de pe mobilier și lămpile de cristal cu sfeșnice de imitație sunt accente proeminente.

În baie există o mulțime de detalii aurite – acestea dau camerei o ambianță bogată și o fac să arate ca un budoar.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: