Baie alb─â cu ╚Öemineu: un triumf al romantismului ╚Öi al libert─â╚Ťii

Se pare c─â ├«n acest apartament nu exist─â pere╚Ťi, iar baia alb─â devine o extensie a dormitorului alb. Dar tot ce ai nevoie este ascuns aici, f─âc├ónd din timpul b─âii o adev─ârat─â pl─âcere. Acest lucru este sporit de ambian╚Ťa romantic─â cu un ╚Öemineu ├«n baie – ╚Öi de sentimentul de u╚Öurin╚Ť─â ╚Öi spa╚Ťialitate ├«n acela╚Öi timp.

O idee interesant─â Spa╚Ťiul pare s─â "curg─â" ├«n dormitor ╚Öi ├«n baie de la o camer─â la alta f─âr─â a bloca vederea. Baia alb─â este plin─â de lumin─â ╚Öi aer, ├«n timp ce blocurile monolitice negre reprezint─â conceptul de design. Designerul Elena Fateeva se joac─â cu contrastul dintre suprafe╚Ťele lucioase ╚Öi aspre ╚Öi echilibreaz─â diferite volume arhitecturale. Proiectul sa dovedit a fi rezervat, ├«ndr─âzne╚Ť ╚Öi progresiv, care, potrivit designerului, reflect─â pe deplin caracterul proprietarului. Pentru cei care caut─â idei de baie non-triviale, merit─â s─â examineze proiectul mai ├«n detaliu.

Spa╚Ťiile deschise, ├«ncadrate ├«n alb pur, dau o senza╚Ťie neobi╚Önuit─â de aer ╚Öi spa╚Ťiu. Baia este separat─â de dormitor prin u╚Öi glisante din sticl─â. Un ╚Öemineu ├«ncorporat ├«n perete – comun pentru ambele camere. Starea ├«n pat ╚Öi ├«n baie devine ╚Öi mai pl─âcut─â, pentru c─â acum pute╚Ťi privi at├ót focul, c├ót ╚Öi apa.

Peretele complet negru ├«nconjurat de suprafe╚Ťe albe confer─â o profunzime neobi╚Önuit─â: pare c─â exist─â infinit. Baia mare, potrivit─â pentru dou─â persoane, este acoperit─â cu piatr─â alb─â artificial─â, care creeaz─â o suprafa╚Ť─â neted─â, f─âr─â cusur, care pare a fi ├«n armonie cu suprafa╚Ťa peretelui.

U╚Öile din sticl─â ╚Öi fereastra ╚Öemineului las─â s─â p─âtrund─â lumina natural─â din dormitor. Designerii moderni consider─â c─â ferestrele ar trebui s─â fie prezente oriunde ne petrecem orice parte a vie╚Ťii noastre. O baie nu este un dulap: ne relax─âm, vis─âm… ╚Öi, ├«n cele din urm─â, ne bucur─âm… Ochiul nu trebuie s─â se odihneasc─â pe perete, ci s─â aib─â ├«ntotdeauna o perspectiv─â. Deci, dac─â apartamentul este planificat astfel ├«nc├ót s─â nu existe ferestre ├«n baie, arhitec╚Ťii ╚Öi designerii "deschid" ferestrele ├«n camerele al─âturate.

Cite╚Öte mai mult  O cas─â ├«n stilul Provence vesel─â

WC-ul VITRA t-4 cu instalare ├«n perete are toate ╚Ťevile ascunse ├«n perete. Obiectele sanitare montate pe perete ocup─â mai pu╚Ťin spa╚Ťiu, au un aspect mai modern ╚Öi faciliteaz─â cur─â╚Ťarea.

Un alt accent ├«ntunecat este u╚Öa de la garderob─â. ├Ämprejurimile albe nu par prea mari ╚Öi ob╚Ťin toat─â structura de care ave╚Ťi nevoie. Podelele lucioase reflect─â lumina, ceea ce extinde ╚Öi mai mult spa╚Ťiul ╚Öi d─â o senza╚Ťie de prospe╚Ťime. Nu v─â fie team─â de alb atunci c├ónd alege╚Ťi ideile de design interior pentru baie: va fi la fel de u╚Öor s─â o p─âstra╚Ťi curat─â ca orice alt─â baie. B─âile sunt zone care sunt folosite frecvent ╚Öi, ├«n orice caz, necesit─â o cur─â╚Ťare frecvent─â.

Cadrul ├«ntunecat al u╚Öilor glisante din sticl─â confer─â interiorului un aspect clar, grafic. Aceea╚Öi problem─â estetic─â este rezolvat─â prin liniile curate ale golurilor din fronturile dulapurilor ╚Öi a altor spa╚Ťii de depozitare (├«n cele mai bune tradi╚Ťii ale minimalismului, acestea sunt ascunse ).

În cazul unei amenajări interioare deschise, atunci când camera de zi este combinată cu alte camere, zona "sanitară" este mai bine ascunsă, pentru a evita momentele jenante. Aici, WC-ul și cabina de duș se află în spatele peretelui cu o chiuvetă. Zonele cele mai frecvent utilizate sunt acoperite cu gresie; celelalte sunt protejate cu acoperiri speciale rezistente la umiditate.

O oglind─â mare deasupra chiuvetei reflect─â lumina de la fereastra dormitorului. Datorit─â acestei metode, camera pare mult mai spa╚Ťioas─â ╚Öi mai "vie", iar iluminarea cu LED-uri de sub oglind─â adaug─â volum ╚Öi luminozitate. Robinetele de ├«ncastrat VITRA Pure au un aspect elegant ╚Öi nobil – ├«n concordan╚Ť─â cu stilul ├«ntregului interior

Cite╚Öte mai mult  Hru╚Öciovka apartament cu o camer─â transformat ├«ntr-un studio: m2project design bureau

Proiecte plate str─âlucitoare

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului din proiectul realizat de studioul de design ToTaste Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: