Dreamers: un apartament cu două dormitoare în București, realizat de designerul Yana Sakharevich

Acest apartament a fost creat pentru un cuplu tânăr și frumos și foarte interesant care iubește imprimeurile, geometria și modelele. Prin urmare, întregul interior se bazează pe geometrie, linii simple și contraste.

Principalele dorințe ale clienților în această nouă clădire au fost:

  • Păstrați pe cât posibil poziția existentă a peretelui
  • Asigurați un vestiar separat
  • baie și WC
  • Costuri de întreținere: minime
  • Stil minimalist
  • pentru a crea o senzație de libertate și de lejeritate
  • Adăugați atingeri creative și artistice la design.

La intrare, un tavan negru cu pete negre joacă pe contrastul cu tot mobilierul alb. Și astfel, reflectoarele în sine nu sunt vizibile, dar există doar acea lumină aerisită. Și linii diagonale de model pe perete – extinde vizual spațiul.

Tot mobilierul este ușor și concis și, în același timp, funcțional: un dulap spațios încorporat cu uși glisante oferă un număr mare de lucruri necesare. De asemenea, asigurați o unitate separată în dulap pentru articole de utilitate și de uz casnic. Ușa glisantă a dulapului servește ca ușă de acces la bucătărie-sufragerie, dacă este necesar.

În hol există un perete pentru notițe și desene.

O lampă de culoarea lămâii adaugă soare și accente suculente spațiului.

Iar tavanul negru din holul de la intrare se întâlnește cu tavanul alb sub forma unor dungi verticale care traversează peretele unității sanitare.

Baia unită într-o schemă monocromă restrânsă. A fost important să luăm în considerare comoditatea fiecărui detaliu în acest spațiu mic. Dungile verticale largi fac ca tavanul să pară mai mare și dau un plus de forță camerei. De asemenea, iluminarea este împărțită în două zone: dacă este necesar, poate fi aprinsă doar iluminarea de deasupra zonei de duș, creând astfel un efect special de atenuare.

Citește mai mult  Art deco pentru o fată: un apartament cu maniere rafinate

un dormitor monocrom, sobru și minimalist, doar pentru relaxare și odihnă. Noptierele și întrerupătoarele sunt vopsite într-o culoare bogată de catifea, astfel încât abia dacă sunt vizibile, părând fără greutate și invizibile.

Noi pereți despărțitori glisanți ușori au fost instalați în dormitor. Acest lucru a creat un vestiar separat.

În camera de zi, toate proeminențele naturale ale pereților sunt păstrate. O culoare proaspătă de mentă nu face decât să le accentueze. Toată gama de culori de bază este moale și ușoară.

Biroul de scris de lângă fereastră poate fi scos din drum și transformat într-o masă mare de luat masa, dacă este necesar.

Zona de bucătărie are un bar pe un suport transparent. Deasupra acestuia se află trei lumini suspendate din sticlă, care conferă o luminozitate deosebită interiorului.

Camera copiilor este aerisită și luminoasă, cu foarte puțin mobilier.

Balconul este complet vitrat pentru o priveliște frumoasă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: