București: apartament de 32 mp. Amenajarea biroului din Novy Arbat

În acest interior moscovit și-a găsit expresia în pop-art – un stil contemporan clădirii. Apartamentul este caracterizat de o abundență de obiecte din plastic, iluminare neon și accente de culori saturate.

Designul unui mic apartament din Novy Arbat, în stil pop-art, atrage atenția nu numai prin soluții luminoase, ci și printr-o planificare minuțioasă, care folosește fiecare centimetru pătrat de spațiu.

Stilul pop-art a câștigat popularitate în același timp cu designul Novy Arbat în anii '60. Cu toate acestea, a fost recomandat pentru camere cu o suprafață mare, pentru mansarde spațioase. Aici putem vedea aplicarea sa în proiectarea unui mic apartament.

Legile de bază ale pop-art-ului au permis utilizarea canapelelor mari, în culori vii și forme rotunjite, a meselor și a pufurilor, dar numărul acestora trebuie să fie redus la minimum. Dar nu ar trebui să existe dulapuri într-un apartament ca acesta. Deci, vedem un dressing dedicat și o cămară separată. Și observați cât de bine se integrează aceste spații mici în aspectul apartamentului.

Clădirea în care se află apartamentul este una dintre clădirile înalte construite la mijlocul secolului al XX-lea pe Novy Arbat, la acea vreme Kalinin Prospect.

Designul acestui mic apartament amintește, de asemenea, de rebeliunea anilor '60 prin abundența de plastic.. Scaune cu forme neobișnuite, mese cu o suprafață lucioasă, o lampă de tavan transparentă deasupra canapelei. Luminile de neon în diferite culori creează, de asemenea, atmosfera apartamentului. Ele accentuează liniile orizontale și verticale stricte.

În plus față de estetică, principalele probleme ale locuințelor mici sunt rezolvate aici. Toate camerele combină mai multe funcții. living-room- dormitor și home cinema. Bucătăria este zona de luat masa și de lucru. În absența balcoanelor în aceste case, un uscător de rufe este plasat sub tavanul cămării. În același timp, lipsa ușilor șterge granițele dintre spațiile individuale, făcând ca fiecare cameră să pară mai mare decât celelalte.

Citește mai mult  Apartament cu patru camere cu o zonă publică colorată: un proiect de Margarita Rasskazova

Interiorul îndeplinește scopul principal al stilului.. surprinde și uimește cât de multe lucruri pot încăpea într-o suprafață atât de mică.

Planul arată că micul spațiu adăpostește un living și un dormitor, o bucătărie, o baie, precum și un vestiar destul de încăpător și o cameră obscură!

Rețineți poziția ecranului TV. Acest piedestal scund sugerează că veți viziona filme cu prietenii pe pernele de pe podea.

Lumina joacă un rol important în acest interior. În funcție de starea ta de spirit, poți încorpora o iluminare de deasupra capului în jurul camerei, sau o lumină roșie pe tavan care dă o strălucire moale și confortabilă deasupra canapelei, sau o iluminare neon colorată separat pe pereți.

Un triptic cu iriși pe perete creează iluzia unei ferestre suplimentare în apartament. Fereastră circulară deasupra canapelei

…este sursa de lumină naturală din vestiar.

Masa de cafea rotundă poate fi ascunsă într-un colț, sub o altă masă.

Pervazul de aici servește ca masă de masă și de lucru. Și cât de plăcut este să bei cafeaua dimineața, uitându-te la orașul care se trezește.

Ferestrele oferă o priveliște spectaculoasă a Moscovei, deoarece apartamentul este situat la etajul 20. Observați găurile de ventilație din pervazul ferestrei de deasupra radiatorului. Nu numai funcțional, ci și foarte decorativ.

Cel mai proeminent accesoriu din bucătărie- un ceas într-un cadru portocaliu strălucitor.

Bucătăria are toate aparatele necesare și include o mașină de spălat încorporată.

Înălțimea redusă a tavanului nu permite construirea mai multor niveluri. Cu toate acestea, bucătăria este izolată prin coborârea tavanului, iar bucătăria este înscrisă în nișă.

Zona de baie.. doar 2,9 metri pătrați.. Prin urmare, alegerea a fost făcută în favoarea formelor miniaturizate ale accesoriilor sanitare.

Citește mai mult  Casă de țară în stil clasic ușor: proiect de Alyona Chashkina

Observați gaura de scurgere neobișnuită de la chiuvetă.

Parchetul lucios reflectă lumina, iar instalațiile sanitare suspendate și chiuveta de sub chiuvetă sporesc senzația de aerisire.

Dorind să pună o toaletă și un bideu într-o baie atât de mică, designerul a găsit o soluție grozavă.. duplex.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: