București: apartament de 43 mp.

Transformarea unui apartament cu două dormitoare în unul cu trei dormitoare nu este o sarcină ușoară. Și dacă scopul este de a crea un interior spațios și ușor, pare aproape imposibil de realizat!. Dar designerul a reușit să se descurce cu brio!

Dulapurile înalte albe din colțuri au rafturi de haine încorporate pe două rânduri. Aici se potrivește garderoba principală a gazdei. Un panou luminos cu un candelabru traforat a fost realizat după o schiță a designerului. Nu numai că adaugă o notă de eleganță unui interior prin netezirea abundenței de unghiuri drepte și linii, dar joacă și rolul de iluminare suplimentară.

Informații despre articol:
Locație: București, România
Suprafață: 43 mp.
Anul: 2011
Designeri: Elena Proskurina,
Studio de design interior Space 4 life

Pe fotografie: Elena Proskurina, designer

Un mic apartament cu un dormitor a fost transformat de fapt într-unul cu două dormitoare cu ajutorul unei mici rafturi care împarte una dintre camere în două. Astfel au fost create zona de living cu o canapea și un televizor și dormitorul mamei mele. Cea de-a doua cameră a fost adaptată în întregime pentru fiica ei în creștere.

Apartament pentru două fete, potrivit designerului, trebuie doar să fie aerisit. Senzația de aerisire este obținută printr-o gamă cromatică delicată, bazată pe o combinație de diverse nuanțe pastelate și pe o abundență de culori albe, galbene și albe. Pardoseala albită, care acoperă întreaga podea, a fost ideea principală a designerului, menită să facă interiorul instantaneu mai ușor. Combinat cu un tavan alb, plinte albe și uși interioare albe, acesta a șters literalmente toate limitele din cameră.

Designerul a renunțat la paleta tradițională de bej pentru un spațiu mic. Dimpotrivă, interiorul este saturat de culoare. Masa și scaunele roșu aprins arată grozav pe tapetul cu model albastru închis, care amintește de picturile lui Gzhel. Rozul moale și lăptuca sunt culorile principale în camera copiilor Culori de o natură trezitoare care se îmbină perfect între ele.

Citește mai mult  Interiorul într-o săptămână: un exemplu rece din Chelyabinsk

Aceste stropi de culoare amintesc de picăturile primăverii, care se reflectă pe suprafețele albe ale pereților și podelei. Apariți aici și acolo și puneți gospodina și oaspeții ei într-o dispoziție de primăvară. Nu există prea mult mobilier în apartament, iar toate acestea au fost făcute special pentru acest interior, conform schițelor designerului. Fiecare dintre elementele sale nu numai că are propriul caracter individual, dar este, de asemenea, un accesoriu de neînlocuit.

Layout. Modificarea apartamentului oferă fiecărui membru al familiei un spațiu propriu și un loc în care să petreacă timpul împreună: Bucătăria și livingul, separate de zona de dormit a mamei printr-un raft.

Pe tapetul cu un model care amintește de ceainicele pictate de Gzhel, ansamblul de coral saturat arată deosebit de strălucitor. Amenajarea bucătăriei cu o masă rotundă, tacâmuri și două fotolii atrag imediat atenția.

Și susținută de plăci de mozaic roșu pe șorț de bucătărie.

Observați pe fotografie: lumina lămpilor de cristal așezate de-a lungul peretelui, completează lumina plafonului principal, dar, în același timp, aruncă o strălucire enigmatică, subliniind textura bogată a tapetului.

Camera fiicei sale, într-o schemă de culori blânde de primăvară. Corpurile de iluminat cu felinare creează o atmosferă romantică.

Rafturile suspendate pentru manuale și cărți seamănă cu cuburi multicolore pentru copii. Pictate în diferite culori și dimensiuni, ele creează un model geometric original, a cărui austeritate este atenuată de combinația plăcută de culori.

Pentru mamă, au fost alese accente de culoare mai active și mai puternice: peretele din spate este vopsit în violet aprins, în timp ce dormitorul se deschide o vedere a unei canapele de culoare roșu aprins.

Citește mai mult  Hotel într-o închisoare

Albul estompează granița dintre podea și tavan, iar un model grafic îndrăzneț ne schimbă simțul scării, îmbunătățind vizual camera. Odată ce apartamentul a fost reproiectat, camera este zonată de o unitate joasă, dar separarea pare foarte elementară.

Soluția de culoare a băii nu iese din stilul general al interiorului. O dispunere orizontală a plăcilor late extinde vizual camera mică.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: