De la o cameră la un apartament cu două camere: design de Veronica Lebedeva și Elena Denisyuk

Cum de a construi mai multe camere izolate pe 50 de metri pătrați fără a transforma apartamentul într-un grup de colțuri întunecate?

Elementul principal al decorului camerei de oaspeți este tapetul cu efect 3D.

Informații despre apartament: Apartament cu 1 dormitor de 50 mp. . la etajul 13 al unui apartament de 25 de etaje cu structură monolitică din Complexul Rezidențial AELITA Apartamente în cartierul Industrialny din Bratislava. Perm.

Proprietarii apartamentului: cuplu tânăr.

Ce vrea clientul: dormitor separat, garderobă, stil modern, buget economic.

Amenajarea apartamentului cu 1 dormitor după modificări.

Apartament în Cooperativa de locuințe "AELITA" Lămpile din camera de zi sunt de dimensiuni mici – ele sunt ascunse de un strat de sticlă transparentă doar 50 mp. . Pentru a răspunde la întrebarea cum să decorezi un apartament cu o cameră, designerii Veronica Lebedeva și Elena Denisyuk au sugerat un răspuns care necesită soluții neconvenționale.

Proprietarii au vrut să renoveze apartamentul în mod economic, iar în spațiul mic au vrut să creeze nu numai o cameră de zi spațioasă, ci și un dormitor izolat. Designerii au venit cu un mod neconvențional de a rearanja spațiul de locuit. Bucătăria a fost mutată în centrul apartamentului, ceea ce oferă un spațiu pentru un dormitor izolat ( în viitor ar putea fi folosit ca o creșă ) și un dulap.

Spațiul limitat dictează utilizarea unor forme simple și un minim de decor. A fost ales un design interior modern, cu elemente futuriste. Culoarea dominantă este albul, care se potrivește bine cu podeaua din lemn și oferă baza pentru accente îndrăznețe.

Bucătăria și camera de zi nu au fost separate de o ușă pentru a folosi cât mai bine fiecare metru pătrat.

Citește mai mult  Un apartament cu trei camere într-o clădire istorică cu elemente clasice: design de Daria Shirokova și Inga Arshba

În loc de candelabrul obișnuit, camera de zi este luminată de un rând de lămpi cu o singură lampă de design minimalist.

Bucătăria face parte din camera de zi, iar elementul de legătură este barul, care curge fără probleme în raftul TV și pe tavan.

Dormitorul este minimalist În afară de un pat spațios, există doar câteva scaune portocalii strălucitoare care servesc drept noptiere. Acordați atenție decorului de perete- acestea sunt ascunse sub un strat de organza transparentă. Iar iluminarea de contur de pe tavan lucrează împreună cu acestea pentru a crea iluzia unei ferestre false.

Baia este decorată în culori închise. Ca urmare, instalațiile sanitare au devenit un accent de culoare strălucitoare.

Proiect realizat de Veronika Lebedeva și Elena Denisyuk- participanții la concursul "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 mp". " la .

Proiecte plate la modă

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de Eurostroy Management Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de biroul de arhitectură SL project
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: