Cas─â cu dou─â etaje pe malul lacului: Designer Maria Ivanova

Fotografia casei de bu╚Öteni arat─â un interior armonios, care a mul╚Ťumit ambilor clien╚Ťi: so╚Ťul, care apreciaz─â arhitectura modern─â, ╚Öi so╚Ťia, care prefer─â decorul clasic.

Proiectul de interior al unei case din bu╚Öteni realizat de designerul Maria Ivanova – participant la concursul "Cel mai conceptual interior: idee remarcabil─â"

Casa pentru familia de trei persoane, care a fost proiectat─â de designerul Maria Ivanova, se afl─â pe malul lacului Medny, o destina╚Ťie de vacan╚Ť─â preferat─â de locuitorii din Sankt Petersburg. Datorit─â geamurilor din podea p├ón─â la tavan, fa╚Ťada este aproape complet transparent─â, iar ├«mprejurimile naturale sunt un element important al interiorului. Acest lucru este vizibil mai ales la parter, ├«n zona social─â: holul cu ╚Öemineu, livingul cu ├«n─âl╚Ťime dubl─â, sufrageria ╚Öi buc─ât─âria par s─â se ├«mbine unele cu altele, iar peisajul pitoresc de coast─â este peste tot. O arip─â separat─â g─âzduie╚Öte biroul st─âp├ónului, baia pentru oaspe╚Ťi, dormitorul pentru oaspe╚Ťi ╚Öi camera de utilitate. La primul etaj exist─â o bibliotec─â, dormitoare principale, vestiare ╚Öi b─âi. Casa este proiectat─â ├«n acela╚Öi stil. Fundalul calm din lemn natural se ├«mbin─â cu metalul, sticla ╚Öi piatra natural─â. Interiorul este ├«nfrumuse╚Ťat cu elemente clasiciste – un loc perfect pentru o familie de trei persoane Tablouri, oglinzi ├«n rame sculptate, candelabre ceremoniale. Axa principal─â, care confer─â casei o personalitate colorat─â, este o instala╚Ťie neobi╚Önuit─â ├«n centrul camerei: un ╚Öemineu cu dou─â fe╚Ťe, o scar─â ╚Öi o scar─â cu lemne ├«n acela╚Öi timp. ├Än ciuda complexit─â╚Ťii, designul este u╚Öor ╚Öi elegant. ╚śemineul este finisat cu mozaicuri str─âlucitoare, iar balustrada curbat─â este realizat─â din sticl─â. Totul joac─â diferit ├«n lumin─â ├«n func╚Ťie de momentul zilei ╚Öi de condi╚Ťiile de iluminare.

Cite╚Öte mai mult  Casa ideal─â nr. 3: Apartament cu vedere la parc

Un proiect al designerului Maria Ivanova participant la concursul "Cel mai conceptual interior: o idee str─âlucitoare"

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: