Apartament în stil neoclasic: designer Maria Ivanova

Interioare luminoase, cu o împărțire clară a zonelor, în care salonul-sufragerie este separat de uși glisante din sticlă mată

Proiectul designerului Maria Ivanova, câștigător al concursului Best Apartment Design

Fotografia arată o divizare clară a apartamentului în zone publice și private, și nu numai în funcție de locație, ci și din punct de vedere stilistic. Spațiul public este decorat cu elemente decorative și stilizări istorice, ca și cum ar fi aplicate cu o pensulă largă. În același timp, zona privată este minimalistă, cu o iluminare subtilă care creează efectul de obiecte care plutesc în aer. Partea principală a spațiului public- camera de zi bucătărie-sufragerie, fotografia arată că se poate accesa printr-o deschidere largă, care poate fi închisă dacă este necesar. Design de bucătărie-sufragerie în tonuri laconice de alb și bej. Vizavi de canapea.. Panou cu plasmă și home cinema. Designul bucătăriei-sufragerie implică o structură tridimensională, care este introdusă în bar, un podium cu sertare, unde sunt ascunse echipamente audio și video. La capătul opus al apartamentului, lângă baia spațioasă, se află un dormitor și un birou. Între ele se află un corp de mobilier cu un perete care conține un panou cu plasmă pe partea dormitorului. Compoziția pare să reflecte liniile fluide ale patului.

Proiectul designerului Maria Ivanova participant la concursul pentru cel mai bun design plat

Citește mai mult  Cum de a maximiza vizual spațiul unui apartament cu un dormitor?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: