Casă de țară cu o cupolă de sticlă: designerul Marina Butusova

Casă de țară în care pivotul principal este o "fântână" cu două lumini și cupolă de sticlă la etajul întâi.

Proiectul designerului Marina Butusova a participat la concursul "Cel mai conceptual interior: o idee izbitoare" la Cupa Mondială de astăzi

Designerul Marina Butusova a dezvoltat și implementat un proiect de design pentru o casă de țară din regiunea Moscovei. Privind imaginile cu decorarea casei de țară, devine clar că pivotul în jurul căruia este organizată întreaga casă este "fântâna" cu două lumini. Structura este decorată cu patru coloane cu capiteluri corintice, o frescă semicirculară, pilaștri proeminenți și o rozetă traforată de parchet unic la parter. În fotografia de decorare a casei puteți vedea că primul etaj este încoronat cu o cupolă de sticlă, iluminarea naturală din care, împreună cu a doua lumină subliniază unicitatea soluției de design.

Un proiect al designerului Marina Butussova Vânzător în cadrul concursului "Cel mai conceptual interior: o idee strălucitoare" la .

Citește mai mult  Comisarul Montalbano
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: