Casa din suburbiile Moscovei: designerul Marina Tereshina

Casa mare ╚Öi frumoas─â este destul de concis─â – modern─â, cu un tavan ├«nalt, un nivel deschis la primul etaj ╚Öi o varietate de stiluri de camere pentru fiecare membru al familiei.

Casa mare, un proiect al designerului Marina Tereshina, a participat la concursul "Cel mai bun interior: Apartament de cas─â de ╚Ťar─â"

Designerul Marina Tereshina a reu╚Öit s─â rezolve o problem─â dificil─â: s─â creeze un proiect de decorare a casei pentru o familie prietenoas─â de patru persoane, care s─â ╚Ťin─â cont de dorin╚Ťele tuturor. Sarcina nu a fost una u╚Öoar─â: casa are 692 m┬▓ ╚Öi are multe ornamente, multe baruri, scaune ╚Öi balcoane. m, doi fii cu v├órste diferite de 20 de ani. Dorin╚Ťele proprietarului ╚Öi ale gospodinei erau, de asemenea, diferite: preferin╚Ťele laconice ╚Öi brutale trebuiau s─â fie combinate cu cele romantice ╚Öi pline de farmec. O alt─â provocare Pentru a se juca cu caracteristici tehnice: ├«n─âl╚Ťimea mare ( ├«n camera de zi p├ón─â la acoperi╚Ö- 8 m┬▓ ) multe grinzi care se ├«ntind pe tavan, conducte de ventila╚Ťie voluminoase. ├Än cele din urm─â, aceste grinzi au fost cele care au determinat multe dintre ideile de design pentru decor. ├Än ciuda tuturor dificult─â╚Ťilor, autorul a reu╚Öit s─â p─âstreze "casa mare" — Senza╚Ťia unui spa╚Ťiu deschis, luminos, de mari dimensiuni. Ferestre ├«nalte din lemn de lemn ├«nchis, cupol─â de tavan ├«n camera de zi, primul etaj deschis. Exist─â un ╚Öemineu masiv ╚Öi chiar o camer─â nou─â: camera tehnic─â de sub acoperi╚Ö are ferestre, cre├ónd o camer─â de joac─â pentru cel mai mic copil.

Materialele ( lemn, marmur─â, cuar╚Ťit natural ) ╚Öi hi-tech ( sticl─â transparent─â, metal cromat ) ╚Öi arta pictat─â manual sunt toate materiale naturale tradi╚Ťionale. Combina╚Ťia de niveluri diferite, contrastul dintre suprafe╚Ťele albe simple ╚Öi zid─âria de c─âr─âmid─â, ni╚Öe ├«n pere╚Ťi ├«n loc de rafturi, mobilier modern, corpuri de sticl─â Murano, plante vii.. toate acestea creeaz─â un spa╚Ťiu curat, frumos ╚Öi variat, care poate fi descris ca fiind deschis ╚Öi romantic ├«n acela╚Öi timp.

Cite╚Öte mai mult  O cas─â privat─â din Dnipropetrovsk: un interior misterios din materiale naturale

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: