Casă mare de țară, plină de lumină: designer Elena Kulishova

Candelabrele pentru o casă de țară dau acestui proiect o eleganță și un lux deosebit. Fluxul de bază al luminii este susținut de o varietate de lumini, lămpi și vitralii.

Proiectul designerului Elena Kulishova este participant la concursul Stylish Lighting Design

Designerul Elena Kulishova a elaborat proiectul pentru o casă cu o suprafață totală de 1500 mp, punând accentul pe "releu" Transfer de lumină și candelabre mari pentru o casă de țară. În special, cupola tavanului camerei de zi este echipat cu iluminare, iar nervurile au iluminare suplimentară pentru aerisire. Coloane de lumină extinse pe verticală prin boluri de sticlă colorată cu o sursă de lumină puternică care funcționează în ambele direcții. Efectul de curgere a luminii este creat și în holuri și coridoare: "insule" centrale Luminile luminoase stabilesc direcția de mișcare. «Acasă" Candelabru personalizat în camera de zi mare. Bucătăria și sufrageria au candelabre cu decorațiuni complicate, care contrastează cu sticla globulară a luminii Zwarovski încorporate. Interiorul este finisat într-o culoare teracotă caldă, care devine și mai atractivă în condiții de iluminare puternică.

Citește mai mult  Penthouse pe două niveluri în stilul unui vas de croazieră: proiect de Elena Kulishova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: