Lemnul ca material pentru fațada unei case private din suburbiile Moscovei: designerul Serghei Pavlov

O casă de țară cu multă lumină naturală. Materialele pentru fațada casei, combinate cu designul interior, subliniază caracterul complet și laconismul stilului.

Proiectul de amenajare a căsuței de către designerul Serghei Pavlov – participant la concursul "Cel mai bun interior: Apartament de casă de țară"

Designerul Serghei Pavlov a elaborat un proiect pentru o casă cu o suprafață totală de 220 mp la parterul regiunii București.. Materialele de bază pentru placarea fațadei unei case scânduri din lemn lăcuit incolor. Designul interior general este definit de aspectul și arhitectura casei, în special de suprafața vitrată mare. Acesta este motivul pentru care materialul pentru fațada casei acționează, de asemenea, ca izolație.

Camera de zi este decorată într-o schemă de culori gri nobil, cu o canapea roz și roșie și un covor antic Tekkean pe podea ca accente relativ izbitoare. Altfel, acest loc ar fi putut fi perceput ca o propunere sumbră, dacă nu ar fi fost ferestrele mari cu perdele ușoare din dantelă, masa de lemn și pereții despărțitori din lemn de pe unul dintre pereți. Aceste detalii plus materialele din lemn pentru fațada casei de țară "ridică Temperatura spațiului, accentuată de un poster romantic pe perete. Camera copiilor se dovedește foarte confortabil și simpatic – datorită căptușelilor din lemn de pe pereți și, din nou, a unei ferestre mari. Nimic de prisos, doar un pat cu tapițerie caldă în carouri, un dulap de jucării, o masă albastră și un scaun înalt pe un covor. Dormitor pentru adulți și mai concis: un pat, o fereastră, un poster pe perete. «Cald materialele de placare a fațadei casei creează atmosfera unei zile de iarnă sau a unei seri intersezoniere la țară.

Citește mai mult  Camera de zi și camera pentru copii în culori vii în casa P-44TM25: design de Natalia Vasilyeva

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: