Casa ideal─â nr. 5: Fuziune sexy

Cunoscutul designer de interior rus Varvara Zelenetskaya selecteaz─â proiecte ale colegilor occidentali. ╚śi explic─â de ce este casa perfect─â. ├Än timpul unei plimb─âri virtuale prin interior, Varvara subliniaz─â c├óteva detalii ╚Öi trucuri interesante care merit─â s─â fie luate ├«n considerare. Urm─âtoarea edi╚Ťie va prezenta un apartament ├«n stil fusion.

Povestea unei case. Aceast─â cas─â are o energie uimitoare: dac─â exist─â un interior fusion care ar putea fi numit sexy, probabil c─â este ├«n fa╚Ťa noastr─â.

Cl─âdirea ├«n sine.. rezultatul combin─ârii a dou─â case vecine. Iar designul se na╚Öte ca rezultat al creativit─â╚Ťii comune a clientului.. fondatorul companiei West Cornwall Pasty Company.. ╚Öi designerul Gianni Botsford ( Gianni Botsford ).

Exist─â, de asemenea, loc pentru "pictograme" design de mobilier ╚Öi cele mai bune obiecte de art─â de la branduri britanice celebre ( busturi albastre de Jimmie Martin, statui de Mikael Alacoque, l─âmpi bulldog de Abigail Ahern, o lum├ónare-capcan─â de Moleta Munro x Koff, care sus╚Ťine u╚Öa, Tom Dixon &#41 l─âmpi;.

Un tablou cu totul american: un scaun proiectat de Charles ╚Öi Ray Eames ├«n prim-plan, o mas─â vintage, scaune moderne din metal cu scaune din piele uzat─â, un perete ├«n stil loft… Plantele tropicale ├«ndulcesc sentimentul urban ╚Öi ofer─â un contrast cu restul camerei.

De ce este perfect. Cu toat─â ├«ndr─âzneala sa, interiorul nu alunec─â ├«n kitsch, nu pare strident: este reziden╚Ťial, familial, aproape clasic. ├Än opinia mea, un exemplu excelent de design ├«n care arhitectura spa╚Ťiului ├«n sine ╚Öi peisajul ├«nconjur─âtor joac─â un rol important. ├Än esen╚Ť─â, acestea fac parte din imaginea de ansamblu. Acest interior este modern, eclectic. ╚śi este amestecat ├«n tu╚Öe mari. ├Än unele cazuri, acestea sunt simple elemente de design, ├«n alte cazuri sunt camere ├«ntregi.

 • 1.

  Totul ├«╚Öi are locul aici. At├ót designul american, clasic, c├ót ╚Öi pop-art…
  Interiorul este ├«n esen╚Ť─â monocrom. Motivele sunt ├«n principiu alb-negru. Tonurile de ocru ( ├«n culoarea gresiei, a lemnului ) dau o not─â confortabil─â imaginii de ansamblu. Zonarea curioas─â ├«n spa╚Ťiul de buc─ât─ârie studio: zon─â de bar, zon─â de lounge cu scaune, mas─â de mic dejun.

 • 2.

  O solu╚Ťie interesant─â pentru designul pere╚Ťilor: panourile au fost ├«mb─âtr├ónite artificial ╚Öi vopsite ├«n prealabil. ╚śi apoi au fost montate pe perete la o distan╚Ť─â mic─â una de cealalt─â.

 • 3.

  Buc─ât─âria este foarte func╚Ťional─â, ├«nc─âp─âtoare ╚Öi impresionant─â ├«n acela╚Öi timp. Op╚Ťiunile de iluminat dimensional fac ca spa╚Ťiul s─â par─â tridimensional. Panourile ( minimaliste, mobilierul din lemn de tec ) este integrat ├«n mod logic ├«n designul studioului.

 • 4.

  Camera de zi, pe de altă parte, are un aer complet diferit. Detaliile clasice, precum cornișele, șemineul și parchetul în formă de spinare, amintesc de un interior parizian modern.

 • 5.

  Probabil c─â singurele lucruri care leag─â livingul de restul spa╚Ťiului sunt grupul de canapele ╚Öi schema de culori ├«n general.

 • 6.

  Uneori, Pop Art-ul direct intervine ├«n interior prin stropi de culoare str─âlucitoare – aici, de exemplu, un piedestal de l─âm├óie ╚Öi o comod─â baroc─â pictat─â ├«n mov. O mi╚Öcare oarecum provocatoare, dar care condimenteaz─â interiorul.

 • 7.

  Sau un alt truc umoristic: clasicele "fotolii cu urechi" britanice, ├«n care stau "pisicu╚Ťe". Un Yorick de aur l├óng─â u╚Ö─â d─â, de asemenea, un aer de unitate camerei.

 • 8.

  Dormitorul este complet alb. Toate volumele de aici amintesc de elemente de arhitectur─â pe h├órtie. Neutralitatea culorii surprinde scopul acestui spa╚Ťiu, un loc de relaxare. Dar nu este lipsit─â de chip: un portret modern pe perete ╚Öi o mas─â de machiaj ne amintesc de proprietarul camerei. Exist─â o mul╚Ťime de obiecte de design: un fotoliu ├«n form─â de ou, o cad─â de baie ├«n form─â de cochilie ╚Öi o scar─â uimitoare care arat─â ca o bucat─â de h├órtie rulat─â.

 • 9.

  Studiul, la fel ca multe spa╚Ťii din acest interior, utilizeaz─â bine datele brute. Mansarda, pere╚Ťii ├«nclina╚Ťi ╚Öi priveli╚Ötea de la fereastr─â fac ca spa╚Ťiul s─â fie imediat interesant. Peretele din dreapta a fost realizat din beton. Ne aminte╚Öte ├«nc─â de stilul loft ╚Öi ne conecteaz─â cu restul casei. Un grup de lucru u╚Öor brutal ╚Öi un fotoliu de reflec╚Ťie baroc ╚Öi confortabil accentueaz─â eclectismul imaginii. • Povestea unei case. Aceast─â cas─â are o energie uimitoare: dac─â exist─â un interior ├«n stil fusion care ar putea fi numit sexy, probabil c─â este ├«n fa╚Ťa noastr─â.

  Cl─âdirea ├«n sine.. rezultatul combin─ârii a dou─â case vecine. Iar designul se na╚Öte ca rezultat al creativit─â╚Ťii comune a clientului.. de c─âtre fondatorul companiei West Cornwall Pasty Company.. ╚Öi designerul Gianni Botsford ( Gianni Botsford ).

  Exist─â spa╚Ťiu ╚Öi pentru pictograme design de mobilier, ╚Öi cele mai bune obiecte de art─â de la branduri britanice celebre ( busturi albastre de Jimmie Martin, statui de Mikael Alacoque, l─âmpi bulldog de Abigail Ahern, un craniu de lum├ónare de Moleta Munro x Koff, Cu care s─â sprijine u╚Öa, Tom Dixon &#41 corpuri de iluminat;.

  O imagine foarte american─â: scaunul lui Charles ╚Öi Ray Eames ├«n prim-plan, o mas─â vintage, scaune moderne din metal cu scaune din piele uzat─â, un perete ├«n stil loft. Plantele tropicale ├«ndulcesc compozi╚Ťia urban─â ╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, ofer─â un contrast cu aceasta.

  De ce perfect?. Cu toat─â impertinen╚Ťa sa, interiorul nu alunec─â ├«n kitsch ╚Öi nu pare provocator: este reziden╚Ťial, familial ╚Öi aproape clasic. ├Än opinia mea, acesta este un exemplu excelent de design, ├«n care arhitectura spa╚Ťiului ├«n sine ╚Öi peisajul ├«nconjur─âtor joac─â un rol important. De fapt, ele fac parte din imaginea de ansamblu. Interiorul este modern, eclectic. ╚śi se amestec─â ├«n mai multe lovituri diferite. ├Än unele cazuri, acestea sunt simple elemente de design, ├«n alte cazuri sunt doar detalii camere ├«ntregi.

  Cite╚Öte mai mult  Casa de pe strada Elizabetes din Riga: descoperiri arhivistice pentru un monument de arhitectur─â
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salut─âri, dragi entuzia╚Öti ai confortului ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirii locuin╚Ťei! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogat─â experien╚Ť─â ╚Öi o pasiune ne╚Ť─ârmurit─â pentru transformarea spa╚Ťiilor de locuit ├«n t─âr├ómuri de elegan╚Ť─â ╚Öi confort durabile. Fi╚Ťi al─âturi de mine ├«n timp ce v─â dezv─âlui tapiseria c─âl─âtoriei mele ├«n domeniul designului, ╚Ťesut─â de-a lungul anilor de creativitate, inova╚Ťie ╚Öi un angajament de nezdruncinat pentru a crea spa╚Ťii care s─â rezoneze cu c─âldur─â ╚Öi rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: