Combinarea a două apartamente într-o clădire nouă: un proiect de Daria Shirokova și Inga Arshba

Care sunt avantajele evidente ale combinării a două apartamente?? În primul rând, suprafața totală a apartamentului reunit este mărită prin dărâmarea pereților. În al doilea rând, nu este nevoie să construiți o a doua baie – este deja acolo de la început. În al treilea rând, acestea oferă posibilitatea de a împărți clar spațiul de locuit într-o zonă publică și una privată.

Un mare avantaj al apartamentelor din acest nou proiect sunt ferestrele mari și tavanele înalte. Deși tavanul are un sistem audio și unități de aer condiționat ascunse în el, acesta are totuși o înălțime de peste trei metri.

Detalii despre apartament: Două apartamente, unul cu două și unul cu trei camere, într-o clădire nouă din București.

Proprietarii apartamentului: Un cuplu tânăr cu trei copii.

Dorințele clienților: integrarea funcțională a două apartamente.

Amenajarea apartamentului după combinarea a două apartamente separate.

Proprietarii a două apartamente dintr-un bloc înalt din București au dorit să le integreze într-un singur spațiu, cu suficient spațiu pentru întreaga familie. Cu o întrebare.. cum să conectați două apartamente? — au apelat la profesioniști, decoratorii Daria Shirokova și Inga Arshba. În primul rând, a fost elaborat un proiect de proiectare pentru a coordona reamenajarea cu BTI. Apartamentul mai mic a fost transformat într-o zonă publică deschisă, cu un hol de intrare, baie pentru oaspeți, debara, cameră de zi și bucătărie, în timp ce celălalt apartament a fost transformat într-o zonă privată. Există trei camere pentru copii, un birou, un dormitor pentru părinți cu dressing și două băi.

Stilul interior al apartamentului- Designul este modern, cu elemente clasice. Mobilierul modern, cu linii drepte, se combină eficient cu un decor clasic.. Stuc, marmură, lămpi de masă și candelabre mari.

Citește mai mult  Coco Chanel și Stravinsky

Copiii proprietarilor au aproximativ aceeași vârstă, iar designerii au decis să le facă camerele cât mai asemănătoare, astfel încât copiii să nu aibă niciun motiv să se certe. Mobilierul pentru copii este același, dar culorile sunt diferite.. În alegerea lor, designerii au ținut cont de preferințele copiilor. Rezultatul este o pepinieră de culoare roșu-portocaliu, albastru și galben-fistic.

În camera de zi, un candelabru clasic coexistă cu mobilier tapițat modern în tonuri moi.

O schemă de culori discretă pentru țesături: maro și bej, completate de detalii verzi.

Scaunele de la masa de luat masa sunt îmbrăcate în huse detașabile, foarte convenabile.. sunt ușor de curățat.

Nu există nici un separator între bucătărie și camera de zi, doar o comodă joasă de sertare a delimitat vizual camera.

Modelul roșu de pe jaluzelele romane seamănă cu culoarea fotoliilor de lângă birou.

Alegerea culorii pentru camera copiilor a fost lăsată la latitudinea proprietarilor. Micul stăpân al camerei a optat pentru un decor albastru moale.

În toate dormitoarele pentru copii, mobilierul, covoarele, perdelele sunt similare, singura diferență este schema de culori.

Apartamentul a fost proiectat astfel încât dormitorul parental să aibă ieșire la balcon și baie proprie.

Două oglinzi față în față fac ca baia să pară mai mare.

Inserțiile luminoase de țiglă și coșurile de răchită fac această baie veselă și confortabilă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: