Casă de țară în stil englezesc: un proiect de Daria Shirokova și Inga Arshba

În această casă de țară de lângă București veți găsi tapet în stil englezesc cu flori stilizate, canapele din piele, un șemineu masiv și perdele ample. Dar, în același timp, interiorul nu este prea detaliat.

Principalele caracteristici ale stilului englezesc sunt utilizarea lemnului prețios, motive vegetale pe tapet, un șemineu și mobilier sculptat.

Informații despre casă: casă de țară în suburbii.

Proprietarii apartamentului: un cuplu tânăr cu doi copii.

Dorințele clientului: Amenajarea casei de țară în stil englezesc.

Planul parterului unei case de țară.

Planul etajului 2 al casei de la țară.

Un cuplu tânăr cu doi copii a visat să-și amenajeze casa de țară în stil englezesc. Decoratorii au considerat că abundența de detalii și ornamente, tipice caselor din Foggy Albion, ar supraîncărca interiorul și au sugerat clientului să selecteze doar elementele caracteristice. Dispunerea camerei nu a fost schimbată a fost inițial un succes. Pentru a judeca proprietarii unei case de țară din afara Moscovei, decoratorii au prezentat aspectul casei de țară cu foto-vizualizări, pentru a demonstra în mod clar încorporarea atributelor în stilul englezesc.

La parter, canapelele Chesterfield și fotoliile cu "pricina" se află în livingul generos cu tavanul înalt de 6 m, Biroul și dormitoarele au fost decorate cu un tapet cu imprimeuri florale stilizate. Pentru a face camerele să "iasă în evidență", decoratorii au făcut accente întunecate în spațiul luminos. În camera de zi.. sunt canapele negre, în hol.. contrastând panouri de scări. Elementele de decor din fiecare cameră au fost alese cu grijă ca obiect cheie care stabilește tema principală a interiorului. O astfel de listă poate fi găsită în fiecare cameră. Ca și în camera de zi: Comoda cu dungi din camera de zi este pusă în valoare de jaluzelele romane cu același imprimeu.

Citește mai mult  Apartament în fostul cămin: proiectul lui Ashot Hakobyan

Datorită elementelor decorative de culoare saturată, camera de lumină prinde viață și capătă un aspect modern.

Scara din lemn de culoare maro închis cu balustri luminoși duce la primul etaj.

Canapeaua Chesterfield a fost numită după numele maestrului care a inventat-o în anii '70. Are cusături în formă de diamant și cotiere sub forma unei spirale strânse.

elemente separate unesc interioarele diferitelor încăperi: pardoseala în formă de tablă de șah în bucătărie și pe hol, perdele în dungi în camera de zi și în bucătărie.

Designul zonei de luat masa a jucat, de asemenea, pe contrastul dintre întuneric și lumină.

Fotoliul galben și rafturile verzi se armonizează perfect cu nuanța de ciocolată închisă a dulapului.

Un ornament revigorant de pe tapetul din camera copilului a fost folosit și pentru a decora un jaluzea roman și pernele.

Culoarea galbenă a canapelei din piele este "întreținută" elemente de aur ale candelabrului, veioza de podea și perele din imagine.

În dormitor se află un candelabru alb original, a cărui lumină difuză și blândă nu se potrivește mai bine cu camera.

baia de la mansardă cu fereastră se bucură de multă lumină naturală.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: