Cărămidă în interiorul camerei de zi: designer Tigran Badalyan

Camera de zi cu un perete de cărămidă amintește de un loft din New York sau de o cafenea pariziană. În concordanță cu acest element expresiv al interiorului, designerul s-a bazat pe o varietate de texturi.

Designul lui Tigran Badalyan al unei camere de zi cu un perete de cărămidă este un participant la concursul Best Apartment Design.

Peretele de cărămidă din camera de zi a apartamentului de la etajul 38 de pe strada Begovaya este centrul stilistic al Moscovei ea a definit scenariul pentru un loft minimalist. Senzația de spațialitate a fost obținută prin absența ușilor și a pereților despărțitori suplimentari în zona de oaspeți, iar dormitorul, dimpotrivă, s-a dovedit a fi foarte privat și pare să fie ascuns în adâncurile apartamentului, cu o zonă generală de.. 100 mp.. În ciuda lipsei de varietate cromatică, bogăția de texturi face ca interiorul să fie dinamic. Aici se poate găsi zidărie brută din cărămizi formate manual, comandate special în Olanda, uși lucioase și tencuială tridimensională pe pereți. Priveliștea de la fereastră este cu adevărat impresionantă – Cărămida este, fără îndoială, principala caracteristică a acestui apartament bine amenajat.

Citește mai mult  O conversație intimă
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: