Crocodili uriași: o savană africană cu vedere la București

Potrivit designerului Veronika Sudnikova, proprietarii, care se deplasează prin apartamentul lor, fac o călătorie zilnică de la un living african cu imprimeuri de animale și figurine de animale la un dormitor cu dune de nisip și valuri de mare. Și toate acestea sunt însoțite de priveliști splendide ale Moscovei prin ferestrele panoramice enorme.

Informații despre apartament: Un apartament privat de 235 de metri pătrați în complexul rezidențial Moscow City. .

Despre proprietari: un cuplu căsătorit.

Ce își doresc clienții noștri: Profitați de aspectul apartamentului priveliști uluitoare ale Moscovei.

Datorită încrederii proprietarului apartamentului, designerul Veronika Sudnikova a creat un interior bogat în detalii, în care fiecare detaliu își are locul său. Principala cameră din apartament este livingul spațios, care este împărțit în mai multe zone: pe lângă zona de relaxare, are o sală de mese și o bucătărie. Nu numai în camera de zi, ci și în alte încăperi, ferestrele panoramice sunt evidențiate, iar acest lucru este destul de ușor de înțeles: cu o înălțime a tavanului de 290 cm, acestea ocupă o suprafață destul de mare. Cum de a decora o fereastră în camera de zi, dacă acoperă aproape întregul perete? pe lângă jaluzelele decorative, ferestrele sunt echipate și cu jaluzele romane motorizate, care vă permit să deschideți o panoramă prin simpla apăsare a unui buton sau să creați un spațiu izolat confortabil.

Conceptul de textile ales de autor – natura în diferitele sale forme – joacă un rol major în camera de zi. Există siluete de copaci în decorarea perdelelor decorative, împreună cu imprimeuri de animale pe perne și imagini sculpturale de animale. Și, bineînțeles, combinația naturală de culori gri și nisip. Designul ferestrelor din camera de zi – "geamuri" și aranjamentul perdelelor – servește la zonarea spațiului. O zonă de relaxare cu canapele se află vizavi de televizorul amplasat pe peretele de cărămidă.

Citește mai mult  Studioul Witty cu o bucătărie de transformare: 56 de metri pătrați de mobilitate

Masiv

Mobilierul de aici este fabricat în Italia, iar o parte din el este făcut la comandă după schițele autorului. În sufragerie, tema naturii este susținută de imprimeul cu piele de zebră de pe tapițerie.

Interiorul dormitorului se bazează pe motive de apă și nisip. Modelul fațadelor de mobilier ușor amintește de modelul onixului. Covorul este de culoarea apei de mare de mică adâncime. Capota și peretele din spatele patului sunt concepute pentru a evoca asocieri cu dunele de nisip.

În dormitor, jaluzelele romane sunt realizate folosind țesături unice cu imprimeuri mari care amintesc de onix. O parte a camerei este separată de o partiție de sticlă și are o mică zonă de birou cu un birou și un raft de cărți.

Catalog de proiecte plate

Interiorul apartamentului din proiectul Akimov & Toporov Interiorul unui apartament dintr-un proiect KV-BURO Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de studioul de eco-design Miss Green
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: