Decorarea balconului fără prea mult efort. 7 soluții simple

Balconul s-a transformat într-un depozit de lucruri inutile? Nici o problemă, chiar și cel mai dezordonat balcon poate fi transformat într-un loc confortabil și frumos. Acest lucru nu ar costa foarte mulți bani și nici nu ar necesita abilități speciale. Soluții simple și elegante pe care le-am reperat pe balconul ingeniosului Andrew Rudin.

Dispunerea apartamentelor din seria P-44. Un balcon elegant, decorat fără a cheltui mulți bani.

Info plat. Balconul unui apartament tipic COPE

Despre proprietari. Omul

Dorințele clientului: Transformați balconul unui dulap într-un refugiu confortabil.

Timp de mulți ani, acest balcon din celebrul bloc COPE a fost o ramură a cămării, așa cum a fost pentru multe familii frugale. Vechituri depozitate, resturi de materiale de construcții, o bicicletă stricată și chiar o chitară stricată. O parte din această comoară chiar este utilă a fost folosit în interiorul noului balcon. Acolo unde era un depozit pentru tot felul de vechituri.. Acum există o zonă de ședere confortabilă. Nu este nevoie de o investiție mare pentru a crea unul. Folosiți-vă imaginația și folosiți ceea ce aveți la îndemână!

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: