Cum de a aranja o bucătărie-sufragerie în cazul în care reamenajarea nu este posibilă?

Designerii de la studioul A3-Format au găsit soluția pentru a realiza o zonă de luat masa adecvată într-un apartament mic, unde nimic nu poate fi demolat, într-o cafenea Acesta ar trebui să fie împărțit în mai multe mese și dispersat în spațiu. Prin urmare, în apartament există acum trei zone de luat masa.

Aceste imagini de design de balcon interior sunt o confirmare a adevărului: o zonă mică nu este un obstacol în calea imaginației.

Apartamentele mici, tipice, din stocul vechi, limitează adesea posibilitățile de reamenajare și de proiectare. Ce să faci cu zona de luat masa, de exemplu, în cazul în care bucătăria este mică, camera de zi este mică, iar loggia și camera nu pot fi combinate? Fațada nu trebuie să fie atinsă? În loc de o zonă mare de luat masa, puteți face mai multe zone mai mici în zonele potrivite ale apartamentului. Designerii de la A3-Format au transformat bucătăria-salon-balcon într-o cafenea confortabilă: aici o masă, acolo o masă.. Alegeți un loc mai plăcut și așezați-vă cu o ceașcă de cafea sau cu un laptop.

5 trucuri care merită repetate:

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: