Cum de a crea o atmosferă creativă într-un apartament

Amenajarea camerei este determinată în primul rând de funcția sa. Pentru un trai confortabil este un lucru, pentru muncă și petreceri – cu totul altceva.

Montarea camerei depinde în primul rând de scopul său. Pentru un mediu de viață confortabil.. Pentru muncă și petreceri.. cu totul altceva.

Pentru a economisi spațiu, designerii au venit cu două soluții neconvenționale: zona de relaxare este echipată cu un hamac, care poate fi îndepărtat dacă este necesar, iar scaunele sunt atârnate pe perete. 

Elementele esențiale ale unui apartament: 33 mp de spațiu de locuit. m² într-o clădire cu 5 etaje din Uniunea Artiștilor Plastici.

Proprietarul apartamentului: tânăr.

O dorință a unui client: Creați un interior pentru muncă, cu posibilitatea de a găzdui petreceri pentru prieteni și de a înnopta ocazional.

33 mp. m apartament amenajat. .

Inițial, a fost proiectat ca un studio de creație. Proiectarea unui apartament de 33 de metri pătrați. Bucătăria a fost adaptată la nevoile unui tânăr pentru care va fi atât o locuință temporară, cât și un atelier. Casa părinților săi va rămâne reședința sa principală; intenționează să folosească spațiul pentru muncă și întâlniri cu prietenii. Designul în stil loft al apartamentului de 33 de metri pătrați Imitație de cărămidă aparentă, ferestre din podea până în tavan și fără diviziuni interioare. Amenajarea nu s-a schimbat, iar camera este împărțită în două zone – un spațiu de locuit cu o bucătărie și un spațiu de lucru ridicat pe un podium. Fiecare obiect din studio are o funcție dublă Unitatea de bucătărie este folosită și ca un fel de sistem de depozitare, masa de sufragerie este, de asemenea, o masă de lucru, iar podiumul este proiectat atât pentru lucrul pe șevalet, cât și pentru expoziții improvizate.

Citește mai mult  Bergman în suburbii: cum să transformi un film într-un interior

În centrul sălii se află o compoziție care este pusă în scenă și eliberată pentru ca petrecerile să aibă loc, transformând spațiul într-o scenă pentru jocuri amicale și divertisment.

Una dintre ferestre se deschide ca o ușă de balcon. În spatele acesteia se află un mini-balcon improvizat.

Bucătăria este multifuncțională și poate fi folosită ca zonă de gătit și de depozitare. Iar masa, care face parte din bucătărie, devine seara un bar de petrecere.

Interiorul studioului este plin de diverse detalii interesante, cum ar fi un televizor vechi, o cutie de conserve și obiecte pentru naturi statice.

Catalog de proiecte plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect de design Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului Interiorul apartamentului din proiectul realizat de Maria Polozova și Lyubov Piskunova
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: