Berlin: apartament de 30 m┬▓.

T├ón─ârul designer berlinez a creat un studio cu mobilier discret, dar foarte func╚Ťional, ├«n sensul Reuse&Recycle.

Acest mic apartament din Berlin este destinat închirierilor pe termen scurt, așa că are multe în comun cu logica unei camere de hotel.

Cu toate acestea, designul unei garsoniere de 30 de metri p─âtra╚Ťi din Berlin a fost l─âsat la imagina╚Ťia arhitectului ╚Öi a designerului de interior. studioul de 30 de metri p─âtra╚Ťi al t├ón─ârului designer berlinez este plin de idei ingenioase despre cum s─â profita╚Ťi la maximum de spa╚Ťiul dumneavoastr─â f─âr─â a-l aglomera cu accesorii interioare inutile. Le analiz─âm mai ├«ndeaproape pe acestea dou─â ╚Öi le recomand─âm pentru spa╚Ťiile de locuit creative pentru tineri.

Acest mic apartament din Berlin.. un fel de mini-hotel cu un concept amuzant ╚Öi o u╚Ö─â vorbitoare numit Plus One. Ideea este c─â pute╚Ťi ├«nchiria acest studio pentru orice num─âr de zile, dar asem─ânarea cu un hotel se termin─â aici.

Scopul este ca chiria╚Öul s─â devin─â un adev─ârat rezident al Berlinului pe durata ╚Öederii sale, de unde ╚Öi numele de Plus One: pe l├óng─â suprafa╚Ťa util─â, chiria╚Öul devine, de asemenea, un "coleg de cartier", De asemenea, designerul a folosit balconul de pe peretele exterior pentru a prezenta locurile autentice din zon─â ├«n timpul liber – iar chiria╚Öul are multe pe cap de la cafenele la galerii de art─â ╚Öi s─â v─â ajute s─â intra╚Ťi ├«n spiritul locului ├«n orice mod.

Informa╚Ťii despre proprietate:
Loca╚Ťie: Berlin
Suprafa╚Ťa: 30 de metri p─âtra╚Ťi.
Anul: 2012
Arhitect: Paola Bagna ( Paola Bagna )

În imagine: Paola Bagna, arhitect

Nu doar conceptul face ca acest apartament s─â fie at├ót de original; interiorul unui studio de 30 de metri p─âtra╚Ťi arat─â la fel de unic ca ╚Öi restul camerelor. . Apartamentul este situat ├«n Neukeln, un cartier mai pu╚Ťin turistic, dar foarte creativ al Berlinului, iar designerul, Paola Bagna, a creat un stil de design interior la mod─â: simplu, minimalist ╚Öi ecologic, cu o not─â de design industrial actual. Pentru a profita la maximum de cei 30 mp disponibili. pentru a face interiorul mai flexibil ╚Öi mai original, a proiectat ea ├«ns─â╚Öi fiecare pies─â de mobilier. Ideile sunt ingenioase, iar unele dintre ele pot fi potrivite nu numai pentru un mini-hotel, ci ╚Öi pentru un apartament sau o camer─â.

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu cinci camere cu un ╚Öemineu: design de Marina Braginsky

Amenajarea este foarte simpl─â ╚Öi apreciativ─â: un apartament dreptunghiular cu un mic coridor de intrare separat. Balconul, pe care designerul l-a folosit ╚Öi pentru acest proiect, se ├«ntinde de-a lungul peretelui exterior. Pe de alt─â parte, apartamentul ├«n sine este foarte bine ├«ntre╚Ťinut ├«n ansamblu, doar baia fiind izolat─â. ├Än centrul garsonierei se afl─â un pat mare, ├«n dreapta c─âruia se afl─â un dulap multifunc╚Ťional mare, cu buc─ât─ârie integrat─â. Iar pervazul u╚Öor m─ârit este o mas─â.

Fiecare pies─â de mobilier din Plus One este multifunc╚Ťional─â. Poate p─ârea un pat simplu, dar nu, are mult mai multe func╚Ťii ╚Öi caracteristici. Observa╚Ťi raftul din partea st├óng─â a patului. Pute╚Ťi l─âsa o carte c├ónd citi╚Ťi sau o pute╚Ťi folosi ca tejghea de bar, deoarece exist─â dou─â scaune de bar ╚Öi o buc─ât─ârie l├óng─â ea. Nu este chiar un loc pentru micul dejun? Partea dreapt─â a patului are un al treilea pat extensibil, ceea ce este util atunci c├ónd, de exemplu, dori╚Ťi s─â ├«nchiria╚Ťi un apartament pentru o familie cu un copil. Dar spa╚Ťiul de dormit este ├«mp─âr╚Ťit ├«n trei unit─â╚Ťi independente, care pot fi desf─â╚Öurate individual ╚Öi fac o treab─â excelent─â ca poufuri pe care s─â stai ╚Öi aproape s─â prime╚Öti oaspe╚Ťi.

Dulapul mare este, de asemenea, multifunc╚Ťional: este un sistem de depozitare ╚Öi o buc─ât─ârie complet─â, cu totul, de la ma╚Öina de sp─âlat vase la aragazul electric. Acesta poate fi folosit ca hol, unde serve╚Öte ca ╚Öi garderob─â ╚Öi ca ╚Öi studio.

Garderoba O mic─â capodoper─â ├«n stilul recicl─ârii: este realizat─â din pl─âci aglomerate ╚Öi lemn vechi, uzat, u╚Öi, parchet etc. Totul a fost cur─â╚Ťat cu grij─â, restaurat ╚Öi asamblat ├«ntr-o piesa de lemn luminos ╚Öi expresiv.

Cite╚Öte mai mult  Garsonier─â pentru petreceri private

Combina╚Ťie de materiale vechi ╚Öi noi una dintre cele mai recente tendin╚Ťe europene ├«n designul Paola se nume╚Öte "eco"-lemnul, clan╚Ťe, gresie, etc., cunosc o a doua na╚Ötere.

Masa de l├óng─â fereastr─â poate fi folosit─â ca mas─â de lucru, dar, dac─â seara este cald─â, poate fi amenajat─â cu u╚Öurin╚Ť─â pentru o cin─â pentru un grup mic. Adev─ârat, unii oaspe╚Ťi vor trebui s─â stea pe balcon.

Candelabrele din apartament sunt f─âcute la comand─â, dup─â desenele Paulei, din ╚Ťevi de alam─â: simple ╚Öi contemporane, pentru c─â "accentele industriale" sunt ├«n vog─â acum. «Lampa lui Illich" Designul contemporan ofer─â o cantitate potrivit─â de lumin─â direc╚Ťional─â datorit─â unui model de pulverizare ├«n partea superioar─â a becului de sticl─â.

Baie ├«ntr-o garsonier─â de 30 de metri p─âtra╚Ťi. Designerul a t─âiat-o suficient de spa╚Ťioas─â, cu un design discret ╚Öi practic.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: