Cum de a crea un design interior pentru un designer

Designerii de la BALCON studio sunt adesea solicita╚Ťi de profesioni╚Öti creativi, a c─âror activitate este legat─â de crearea de con╚Ťinut vizual ╚Öi creativ. Ei au ├«mp─ârt─â╚Öit povestea cre─ârii unui proiect de design pentru stilistul ╚Öi designerul de mod─â Daria Kamalova, @thecablook.

Dasha a visat de mult timp s─â aib─â propriul apartament ├«n stil francez, cu lucr─âri de stuc, obiecte de design iconice, obiecte de art─â ╚Öi solu╚Ťii neobi╚Önuite.

BALCON se diferen╚Ťiaz─â de majoritatea studiourilor prin faptul c─â clientul ├«╚Öi poate alege designerul dup─â ce a v─âzut portofoliul ╚Öi nu va trebui s─â se adapteze la viziunea altcuiva despre frumuse╚Ťe. Acest lucru este apreciat ├«n special de persoanele cu o dispozi╚Ťie creativ─â, pentru care este important s─â participe la procesul de creare a propriei case.

Daria, de exemplu, este foarte atent─â la fiecare detaliu. Nu doar frumuse╚Ťea exterioar─â este important─â pentru ea, ci ╚Öi func╚Ťionalitatea. Din acest motiv, Daria a g─âsit rapid un punct comun cu unul dintre designerii studioului, care apreciaz─â aceste lucruri ├«n design.

├Änc─â de la prima ├«nt├ólnire am vorbit aceea╚Öi limb─â, iar designerul a reu╚Öit s─â creeze rapid primele schi╚Ťe ale viitorului spa╚Ťiu.

În continuare, după câteva modificări, au început să apară primele randări.

Am vrut s─â creez un proiect care s─â arate ca un apartament francez. Spa╚Ťiu luminos, cu stucatur─â ╚Öi mobilier de designer super modern ╚Öi vintage. Suntem ├«n sincronizare cu clientul. Avea multe referin╚Ťe ╚Öi dorin╚Ťe, care au stat la baza amenaj─ârii interioare. De exemplu, un tapet cu palmieri. Ea a planificat-o pentru un hol, dar m-am g├óndit c─â ai nevoie de un loc unde s─â o vezi. Am decis c─â acesta va fi dormitorul. Baia este un spa╚Ťiu interesant, cu un paravan ├«n zona c─âzii ╚Öi un imprimeu floral

Cite╚Öte mai mult  Lemn ╚Öi geometrie: un apartament cu un interior modern ╚Öi un caracter masculin

– Designerul proiectului, Olga Lagodnaya, ╚Öi-a ├«mp─ârt─â╚Öit impresiile.

A╚Öadar, ce este at├ót de important ╚Öi necesar pentru persoanele care lucreaz─â ├«n sfera creativ─â ╚Öi care modeleaz─â con╚Ťinutul ├«n spa╚Ťiul propriu?

  • Un element colorat ├«n camera de zi. Pentru aceast─â camer─â de zi am ales o canapea nor Un adev─ârat vis devenit realitate ├«ntr-o culoare neobi╚Önuit─â de mu╚Ötar, de la marca italian─â B&B Italia. Stucurile ╚Öi mulajele clasice creeaz─â farmecul francez pe care clientul a vrut s─â-l recreeze.

  • Articole de designer. Ele vor sublinia gustul proprietarului spa╚Ťiului ╚Öi vor ├«mpodobi interiorul pentru mul╚Ťi ani. ├Än plus, pute╚Ťi ├«ncepe de ast─âzi s─â v─â construi╚Ťi propria colec╚Ťie de piese de designer. Daria are gusturi deosebite, iar pentru dormitor a ales un fotoliu vintage de la Giancarlo Piretti din 1970.

  • Paleta de culori. Proprietarul apartamentului este o persoan─â delicat─â ╚Öi feminin─â, a╚Öa c─â nu este surprinz─âtor faptul c─â paleta de culori s-a bazat pe nuan╚Ťe discrete de roz pudrat, verde iarb─â ╚Öi ocru.
  • Ornamente ╚Öi imprimeuri. Imprimeurile florale ├«n diferite variante au fost o continuare logic─â a paletei alese. Pentru baie, designerul a sugerat o solu╚Ťie neobi╚Önuit─â – un paravan de faian╚Ť─â cu un imprimeu floral care arat─â ca o carte veche de ierbar. tapet alb-negru ├«n dormitor a fost punctul de plecare al designului. ╚śi ├«n holul mic.. Tapet cu abstrac╚Ťie floral─â.

  • Lumin─â. El este cel care a zonat spa╚Ťiul ╚Öi creeaz─â efecte, dac─â este necesar. Pentru dormitor am ales un corp de iluminat suspendat Gubi. Zona sufrageriei este ├«mpodobit─â de un candelabru MENU, care arat─â ca o h├órtie ├«mp─âturit─â.

  • Dressing room. Aceasta este probabil cea mai important─â camer─â pentru un stilist de mod─â, a╚Öa c─â am acordat o aten╚Ťie maxim─â designului s─âu.
Cite╚Öte mai mult  Trei etaje, trei interioare: aspectul unei case ├«nguste: designerul Elena Bolshakova

  • Col╚Ťuri de hedonism. Acest apartament are o mic─â zon─â ├«n hol cu tapet de designer, o oglind─â, o consol─â ╚Öi un pouf boem de catifea. Cum v─â pute╚Ťi imagina o stilist─â de mod─â f─âr─â un loc unde s─â-╚Öi ajusteze machiajul ╚Öi s─â-╚Öi arate imaginea final─â ├«n oglind─â??

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: