Cum de a crea un interior confortabil ╚Öi func╚Ťional, f─âr─â detalii inutile

Dac─â num─ârul de r├ónduri ╚Öi detalii este redus la minimum, semnifica╚Ťia ╚Öi precizia fiec─âruia cre╚Öte de mai multe ori. ├Änv─â╚Ťa╚Ťi cum s─â alege╚Ťi elementele esen╚Ťiale ╚Öi s─â le accentua╚Ťi cu acurate╚Ťe.

Referin╚Ť─â de caz. Apartament ├«n Kiev, suprafa╚Ťa total─â de 68 mp.

Stare imaculată. Apartament cu 2 camere în clădire de cărămidă cu logie și balcon.

Dorin╚Ťa clientului. Interior func╚Ťional pentru un cuplu c─âs─âtorit, stilistic Minimalism, dar ├«n culori calde. Baia ╚Öi toaleta urmeaz─â s─â fie unite, iar dimensiunea apartamentului trebuie s─â fie m─ârit─â prin ad─âugarea unei loggii.

Solu╚Ťia unui arhitect. Buc─ât─ârie, sufragerie ╚Öi living unite ├«ntr-un studio a c─ârui suprafa╚Ť─â a fost m─ârit─â de loggia. Un culoar larg ├«ntre holul de la intrare ╚Öi studio ofer─â o vedere bun─â asupra ├«mprejurimilor. Drumul dintre toate interioarele este pe o singur─â linie; cu u╚Öa dormitorului deschis─â, ├«ntregul apartament poate fi v─âzut prin ea Acest lucru d─â impresia de mai mult─â spa╚Ťialitate ╚Öi mai mult spa╚Ťiu dec├ót v-a╚Ťi a╚Ötepta ├«n via╚Ťa real─â. Vestiarul separat al dormitorului ╚Öi dulapul ├«ncorporat din hol ofer─â o mul╚Ťime de spa╚Ťiu de depozitare. Amenajarea, mobilierul ╚Öi finisajele sunt curate ╚Öi precise, iar ergonomia este corect─â. Combina╚Ťie de culori principale Maro ╚Öi alb ├«n tonuri de maro ╚Öi alb, ceea ce confer─â interioarelor o atmosfer─â de camer─â. Fotografiile studioului arat─â c├ót de important─â este arta pentru design panouri pitore╚Öti.

9 tehnici care merit─â repetate

 • 1.

  Masa este punctul central al compozi╚Ťiei. O mas─â lung─â ╚Öi larg─â, cu blat de mas─â, integrat─â ├«n configura╚Ťia buc─ât─âriei, care poate g─âzdui o companie mare ╚Öi care delimiteaz─â spa╚Ťiul studioului. Dulapuri de depozitare integrate sub blatul de lucru.

 • 2.

  Iluminat: un scenariu luminos. ├Än studio, toate corpurile de iluminat sunt fie ├«ncastrate, fie albe, pentru a se potrivi cu pere╚Ťii ╚Öi tavanul, astfel ├«nc├ót s─â aib─â un aspect aerisit ╚Öi s─â contribuie la "maximizarea" camerei. Iluminat cu spoturi oscilante ├«n jurul perimetrului, spoturi ├«ncastrate de-a lungul buc─ât─âriei, spoturi largi dramatice pe suspensii joase deasupra mesei ╚Öi lamele montate pe tavan ├«n zona de lounge pentru a crea un spot pentru pictur─â.

 • 3.

  Compact. Peretele desp─âr╚Ťitor dintre camera de zi ╚Öi holul cu dulapul ├«ncorporat este placat pe toate laturile ╚Öi arat─â ca un volum ( acela╚Öi principiu este folosit ╚Öi pentru peretele desp─âr╚Ťitor al dormitorului ). Perete desp─âr╚Ťitor ├«n form─â de L ├«ntre buc─ât─ârie ╚Öi baie, la fel, placat cu gresie ╚Öi faian╚Ť─â maro fumuriu. "O canapea mare ╚Öi un covor cu un model p─âtrat mare completeaz─â interiorul.

 • 4.

  Accent pe decor. ├Än buc─ât─ârie, plita nu se afl─â ├«n fa╚Ťa zonei de ╚Öedere ╚Öi de luat masa, ci ├«n lateral ╚Öi nu este accentuat─â ├«n niciun fel. Hota de absorb╚Ťie integrat─â ├«n baza prismatic─â din o╚Ťel inoxidabil. De la camera de zi sufragerie-camer─â-buc─ât─ârie arat─â ca un col╚Ť de o cafenea confortabil─â.

 • 5.

  practicitate. ├Än aceast─â buc─ât─ârie, se poate g─âti ╚Öi la masa de luat masa. Gresie de format mare cu rosturi minime pe ambii pere╚Ťi – elegant─â ╚Öi u╚Öor de cur─â╚Ťat.

 • 6.

  Cu efectul unei ferestre suplimentare. Dormitorul are o oglind─â mare dreptunghiular─â montat─â pe peretele desp─âr╚Ťitor, vizavi de fereastra actual─â. Contrastele ├«n mobilier ╚Öi ├«n placarea pere╚Ťilor creeaz─â un efect similar de "deblocare" a limitelor ╚Öi volumelor.

 • 7.

  Tablouri ╚Öi diptice f─âr─â ram─â Completeaz─â ├«n mod eficient imaginea unui interior cu motive ecologice ╚Öi arat─â bine pe pere╚Ťii albi goi.

 • 8.

  Fără îmbinări inutile. Ușile unui dulap încastrat în hol se deschid cu un sistem push-pull. Pe pardoseală, rosturile dintre plăcile de format mare sunt reduse la minimum, iar chitul se îmbină cu culoarea plăcilor.

 • 9.

  Ergonomie organic─â. U╚Öa de intrare ├«n vestiar se afl─â ├«ntr-un loc ├«ngust, a╚Öa c─â a fost f─âcut─â glisant─â ╚Öi, pentru a respecta principiul general al designului, a fost finisat─â ├«n acela╚Öi mod ca ╚Öi pere╚Ťii.

  Informativ despre obiect. Kiev apartament, suprafa╚Ťa total─â 68 mp.

  Așa cum este. Apartament cu 2 camere într-o clădire de cărămidă cu loggie și balcon.

  Dorin╚Ťa clientului. Interior func╚Ťional pentru un cuplu, stilistic Minimalism, dar ├«n culori calde. Necesitatea de a uni baia ╚Öi toaleta, extinderea zonei prin al─âturarea logiei.

  Solu╚Ťia arhitectului. Buc─ât─ârie, sufragerie ╚Öi living combinate ├«ntr-un studio, extins printr-o loggie. Un culoar larg ├«ntre hol ╚Öi studio, care ofer─â o bun─â vizibilitate asupra zonelor ├«nvecinate. Calea de mi╚Öcare ├«ntre toate interioarele este pe o singur─â linie; c├ónd u╚Öa dormitorului este deschis─â, se poate vedea ├«ntregul apartament Acest lucru creeaz─â impresia de spa╚Ťiu ╚Öi de camer─â mai mare dec├ót dimensiunea real─â a acesteia. Dulapul separat din dormitor ╚Öi dulapul ├«ncorporat din hol ofer─â suficient spa╚Ťiu de depozitare. Amenajarea, mobilierul ╚Öi liniile de finisare sunt curate ╚Öi precise ├«n ceea ce prive╚Öte ergonomia. Combina╚Ťia principal─â de culori – Maroul ╚Öi albul ├«n tonuri de maro ╚Öi alb confer─â interiorului o atmosfer─â de camer─â. Fotografiile din garsonier─â arat─â c├ót de important este un obiect de art─â pentru designul interior panouri pitore╚Öti.

  9 trucuri care merit─â repetate

  Cite╚Öte mai mult  Reamenajarea unui apartament comun: de la mizerie la splendoare
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: