Un interior pentru două persoane care afirmă viața — Eclectism în limite rezonabile: designerul Alexander Molchanov

Design plat pentru un cuplu tânăr: este confortabil să trăiți împreună, menținând în același timp spațiul personal. Fiecare parte a casei poate fi accesată cu ușurință fără a se încurca una pe alta.

Proiectul de dormitor al designerului Aleksandr Molchanov pentru un cuplu tânăr – câștigător al premiului Best Interior: Country House, Apartment

Un apartament de 111 mp. m au implementat vechiul concept moscovit de împărțire a spațiului. Un coridor lung cu garderobă duce la bucătărie, după care se trece prin birou, baie și dormitor. Astfel, vă puteți deplasa prin apartament fără să vă încurcați, să vă păstrați intimitatea și să vă întâlniți în zona spațioasă de living-sufragerie. Dormitorul pentru tânărul cuplu are un design minimalist: pereți albi, un minim de mobilier și perdele cu două straturi pentru a crea o atmosferă potrivită pentru relaxare. De aici aveți acces la zona de sufragerie și de living, care sunt separate de un paravan. Pe partea de living, acest panou are un home cinema încorporat, iar pe partea de bucătărie.. Echipamente pentru prepararea alimentelor. Spațiul luminos din camera de zi este decorat cu imprimeuri de animale, perne roșii și grafică discretă pe perete. Eclectic, dar foarte luminos și primitor. Bucătăria strălucește cu suprafețe netede monocrome nimic străin!

Citește mai mult  Interiorul camerei de zi luminoase: designul studioului de arhitectură OLstudio
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: