Cum să adăugați culoare la o cameră de bucătărie-living pastelată

Ce trebuie să căutați atunci când alegeți o paletă de culori pentru interiorul bucătăriei-cameră de zi? Ce este mai bine: un fundal neutru și accente luminoase sau un finisaj strălucitor și accesorii decolorate? Designer Katerina Lashmanova.

În imagine: Camera de zi combinată cu bucătărie – un proiect de Katerina Lashmanova.

Soluția designerului. Acest apartament are o suprafață totală de 77 mp. Sunt într-o casă veche din centrul Moscovei. Bucătăria, combinată cu camera de zi, ocupă aproape o treime din apartament 25 sq. . Tonul întregului interior este dat de un încântător joc de culori și lumini. Dacă o comparăm cu o fotografie standard de bucătărie și cameră de zi, descoperirile interesante ale designerului sunt imediat evidente.. Designul interior al ferestrelor a fost rafinat de arhitecți, cu oglinzi magnifice care imită ferestrele franceze, decorațiuni textile rafinate ale ferestrelor reale și detalii fin lucrate. Designerul Katerina Lashmanova a reușit să creeze în acest interior o atmosferă liniștită și un sentiment amețitor de luminozitate și transparență.

5 lucruri pe care să le încerci din nou

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: