Cum să asortezi culorile în interior: 6 soluții inteligente

Cineva care se uită la interiorul elegant al acestui penthouse, va acorda atenție bucătăriei de piatră de insulă, cineva – la mobilierul de designer. Dar, în opinia noastră, autorul proiectului, Maria Vatolina, merită cel mai mare compliment pentru munca sa cu culoarea.

Schemele de culori pentru interioarele camerelor de zi pot fi foarte colorate și vii. Principalul lucru este să găsești echilibrul potrivit.

Ce se întâmplă dacă nu limitezi un designer talentat la nimic: nici la un spațiu mic, nici la un buget mic, nici la "preferatul" tău de? Proiectul Mariei Vatolina ilustrează rezultatul: un apartament duplex spațios din Palatul Triumfului din București a devenit un teren pentru experimente de design spectaculoase. Clienții au lăsat designerul să facă tot ce credea că e bine – și au făcut alegerea corectă. Acest proiect este, de asemenea, un răspuns excelent la întrebarea: ce culoare să alegeți pentru camera de zi? Orice, atâta timp cât sunt respectate anumite condiții.

6 trucuri care merită repetate

Proiecte plate luminoase

Interior dintr-un proiect realizat de un arhitect și designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect al arhitectului Mito Melitonian Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de UKRINTEL design

Citește mai mult  Trei dormitoare cu două camere pentru copii: design de Philip și Catherine Shutovyh
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: