Cum să faci un apartament cu trei camere pe 55 de metri fără modificări majore

Atunci când un apartament mic cu o baie trebuie să devină un apartament mare cu două băi, persoana obișnuită caută o ipotecă bună și cea inteligentă un designer bun. Un proiect al asociației de creație Archbaby este un exemplu clar al modului în care soluțiile simple pot obține efecte uimitoare.

Aproape toate ideile de reamenajare a unui apartament cu două camere au ca scop transformarea acestuia în unul cu trei camere. Stilul interior scandinav este unul dintre cele mai bune pentru o astfel de sarcină – datorită ușurinței și prospețimii sale.

Informații plate Un apartament cu două camere de 55 mp. . în centrul Moscovei, cu ferestre spre curte

Despre proprietari O familie tânără cu un copil

Dorințele clienților Ia o "trei camere" cu două băi; o mulțime de aer și spațiu de depozitare.

Proprietarii și-au propus să transforme un apartament obișnuit cu două camere într-o locuință confortabilă, luminoasă și spațioasă, cu o cameră de zi, două dormitoare și două băi separate oaspete și maestru. Anna Pustovoitova și Elena Nikitina designeri de la asociația de creație Archbaby – a făcut de necrezut. Nu numai că am reproiectat apartamentul prin eliminarea unui alt dormitor și a unei băi, dar am împins și limitele spațiului.. Designul scandinav luminos și atmosferic creează o impresie de spațiu și confort. Practic, toți pereții apartamentului au fost păstrați la locul lor.

Cea mai mare cameră găzduiește trei zone în același timp – bucătăria, livingul și sufrageria. Pentru aceasta, camera și loggia au trebuit să fie combinate, dar a fost creată o fereastră imensă, largă, de la podea la tavan. Camera pare spațioasă datorită pereților albi, iar parchetul din scânduri aurii adaugă căldură și confort. Ferestrele au vedere spre grădina interioară, astfel încât nu este nevoie de perdele.

Citește mai mult  Beton, cărămidă și lemn: ieftin și un pic supărat

Iluzia de volum este obținută prin tehnici bine cunoscute: multă lumină, linii simple, minimum de detalii. Accesoriile simple au fost alese pentru a se potrivi cu culorile interiorului; de exemplu, gramofonul are ecouri pe podea și pe scaune.

Stilul scandinav combină decorul minimalist cu elemente retro de lux, ca și cum ar fi moștenit de la bunica. În acest interior, un fotoliu din piele masivă cu un puf pe piele de vacă este responsabil pentru vechime și confort. Un colț retro este pus în valoare de o pereche de lămpi de podea inspirate din anii '50 și o instalație cu o trompetă de gramofon. Designerii au găsit toate aceste piese de mobilier în showroom-ul My America.

Întrucât bucătăria se afla în aceeași încăpere cu camera de zi, trebuia să fie cât mai puțin vizibilă. fronturi de bucătărie simple de culoare albă și gri amintesc gresie pătrată și aproape se îmbină cu peretele. Cuptorul este integrat într-un dulap înalt, la nivelul blatului, ceea ce face mai comodă utilizarea acestuia.

În hol, peretele alb este acoperit cu tapet monocrom alb-negru. Un peisaj grafic al orașului la nivelul ochilor adaugă volum la culoarul îngust. Panourile de dedesubt sunt o soluție practică și nu vor fi pictate de un copil. Aici și în dormitor, designerii au folosit, de asemenea, produse Cole&Son.

Unul dintre elementele cheie ale proiectului sunt ușile mari cu panouri cu inserții de sticlă, care conferă designului un aspect "nord-european". A fost crucial pentru designeri ca ușile să ajungă până la tavan. Un astfel de design ridică vizual tavanul și adaugă aer și lumină.
Unitatea de perete gri este de fapt un dulap mare încorporat. Doar capătul dulapului este vizibil din hol – dulapul în sine se află într-o altă încăpere. O ușă cu două aripi separă zona publică a apartamentului de cea privată – în spatele acesteia se află dormitorul și baia proprietarilor. Deci, o parte din structură se dovedește a fi

Citește mai mult  Interiorul bugetar al unui apartament de 47 mp: puterea culorii

Un apartament cu două camere a fost transformat într-unul cu trei camere prin amplasarea camerei copiilor în fosta bucătărie. Interiorul este, de asemenea, îngrijit, cu un dulap, un pătuț și un covor pe podea. Spațiu pentru rafturi de cărți sub pervazul ferestrei.

Unul dintre pereții dormitorului este acoperit cu tapet întunecat cu un model volumetric și decorat cu un decor "solar" volumetric. Această tehnică face posibilă atingerea mai multor obiective în același timp, cum ar fi accentuarea camerei, crearea unei "căpătâi" pentru pat, conferirea unui volum vizual unei camere mici și adăugarea unui sentiment de confort. Perdelele simple sunt realizate din materiale naturale, cum ar fi bumbacul și inul. Sustenabilitatea este o tendință importantă în interioarele nordice.

O mulțime de spațiu de depozitare – una dintre dorințele proprietarilor, așa că au apărut dulapuri ori de câte ori a fost posibil. Acest dulap mare de la IKEA ajunge aproape până la tavan. Chiar și spațiul rămas liber este folosit ca raft pentru cărți. În lateral se văd ușile gri ale aceluiași dulap pe care l-am văzut pe hol.

Baia principală este în alb și negru voluminos. Plăcile albe se îmbină cu tavanul alb, mărind vizual înălțimea camerei, iar panourile negre căptușite cu plăci "ca o cărămidă" adaugă varietate. Un dispozitiv spectaculos – într-o cameră funcțională pentru a plasa câteva detalii necaracteristice, ca și cum ar fi smuls dintr-un alt interior. În baie, o oglindă cu ramă aurită ( o tehnică repetată în hol ) și un candelabru clasic cu pandantiv mare joacă rolul unor astfel de "extratereștri". Aceste elemente adaugă personalitate și farmec interiorului rece.

Citește mai mult  Apartament colorat: studio de design CAT

Alte proiecte plate

Interiorul unui apartament dintr-un proiect de Arch.625 Interiorul apartamentului din proiectul arhitectului și designerului Interiorul apartamentului din proiectul arhitectului Mito Melitonyan
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: