Cum să transformi un apartament cu trei camere într-un apartament spațios cu două camere: proiect realizat de SBM studio

Componentele interiorului modern sunt suprafețele omogene în loc de reliefuri convexe, un minim de accesorii și un tip pronunțat de layout de tip studio. Interiorul spațiilor deschise este plin de lumină și aer și nu tolerează haosul, iar fiecare dintre elementele sale devine semnificativ.

Pentru a încălzi interiorul rece, pe podea a fost așezat un covor verde. Ferestrele din lemn de culoare gri-albastru, cu legături clasice, sunt un punct de atracție deosebit în camera de oaspeți.

Informații despre apartament: Un apartament cu două camere de 69,6 mp. m la etajul opt al unei clădiri de cărămidă cu 25 de etaje din orașul București. Harkov.

Proprietarii apartamentului: O tânără fată.

Dorințele clienților: utilizarea tehnologiei moderne și utilizarea rațională a spațiului de locuit.

Planuri de etaj pentru un apartament cu 2 dormitoare Rezultatul unui apartament cu 3 camere inteligent reproiectat.

Inițial, apartamentul avea 3 camere, dar pentru proprietarul modern numărul de camere era irelevant. Tânăra proprietară și-a dorit ca spațiul de locuit să fie plin de aer și lumină și să arate modern și la modă. Ca urmare, apartamentul cu trei camere a fost complet reproiectat. După demontarea și construirea de noi pereți despărțitori, apartamentul a fost transformat: spațiul personal a fost mutat în partea din spate a apartamentului, spațiul public s-a extins și a unit livingul și bucătăria, eliberând metri pătrați și a crescut și baia.

Iluminarea holului este o problemă. Ușile de la intrare sunt prea departe de sursa de lumină naturală. Acesta este motivul pentru care sunt oferite uși din sticlă satinată pentru a difuza lumina. Acest lucru, împreună cu tavanul cilindric și culorile decolorate, a creat o atmosferă misterioasă și romantică.

Citește mai mult  Tripleta cu un secret sau ce ne învață legile străvechi

Conceptul de culoare restrânsă și designul cu texturi moi a fost pe placul gazdei moderne. Materialele folosite sunt foarte simple, dar foarte naturale Plăci ceramice, sticlă, beton.

Un covor realizat din plăci FAP în hol creează o atmosferă familiară.

Adiacent holului se află un dulap de dimensiuni generoase. ( lumina pătrunde dinspre bucătărie printr-un fel de ferestre cu ochiuri de plasă ) ajută la o mai bună alegere a hainelor.

Bucătăria și camera de zi nu sunt separate. O nișă specială a fost creată pentru mobilierul de bucătărie, astfel încât acesta să fie puțin vizibil din zona publică.

Nișele din partea de sus a bucătăriei sunt ferestre de vestiar ascunse. Pereții lor din spate sunt din plasă de sârmă din oțel inoxidabil. Acest lucru conferă dulapului un efect de iluminare naturală umbre frumoase de traforaj.

Formele contemporane ale lămpii de podea Diesel/Foscarini sunt accentuate de o pictură murală pe perete.

Plaja din Barcelona este la fel de plăcută la vedere ca și priveliștea.

Dungile longitudinale pe peretele dormitorului lărgesc vizual formatul mic.

Dormitorul are o zonă de garderobă ascunsă în spatele ușilor cu lamele.

Baie. Forma elegant conturată a tăvii de duș, configurația circulară a instalațiilor sanitare și suportul neobișnuit pentru prosoape accentuează modernitatea mobilierului.

Fiecare centimetru al băii este folosit la potențialul său maxim. De exemplu, o nișă deasupra toaletei este prevăzută cu rafturi pentru depozitarea produselor de baie.

Proiectul "SBM studio" — Participant la concursul "Cel mai bun proiect 3D al unui apartament de până la 70 mp. " la .

Vezi interioare plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de studioul de arhitectură Archiplus Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer
Citește mai mult  Casa octogonală: un proiect al Line 8
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: