Cum să se potrivească un dormitor, camera de zi, birou și Paris pe 13 pătrate

Dimensiunea camerei 13 mp.┬á. ar face pe oricine s─â se simt─â deprimat. Mai ales dac─â ave╚Ťi nevoie de o camer─â de zi, dormitor ╚Öi birou, iar din rezervele de spa╚Ťiu este doar un balcon mic. Departe, departe – totul se va potrivi, designerul Daria Nazarenko a g─âsit o fereastr─â la Paris ╚Öi ne ├«nva╚Ť─â cum s─â o folosim.

Fotografie a unei camere de zi în tonuri de albastru. Proiect de Daria Nazarenko. Fotografie de Yuri Grishko.

Camer─â 13mp. . ├«ntr-un apartament obi╚Önuit cu un dormitor singurul spa╚Ťiu care apar╚Ťine ├«n ├«ntregime unei studente. Vesel─â doamn─â a camerei ├«i plac culorile luminoase ╚Öi solu╚Ťiile nea╚Öteptate, astfel c─â interiorul are un aer foarte luxuriant, cu un caracter parizian. Tot felul de trucuri au fost folosite pentru a extinde spa╚Ťiul ├«n camera mic─â.. joac─â-te cu culori, modele ╚Öi texturi, oglinzi ╚Öi chiar ╚Öi cu o mic─â reamenajare – balconul a devenit parte din camer─â. Balconul a fost ├«nlocuit cu un birou ╚Öi un col╚Ť de lectur─â, iar camera a fost transformat─â ├«ntr-un birou ╚Öi un col╚Ť de lectur─â Camera de zi ├«n nuan╚Ťe de albastru ( aka- ) dormitor, dulap mare, comod─â ╚Öi TV.

9 trucuri care merit─â repetate

 • 1.

  Culori str─âlucitoare. Culorile curate ╚Öi luminoase fac ca interioarele s─â fie mai vesele. Nu v─â fie team─â s─â folosi╚Ťi galben, ro╚Öu, verde ╚Öi albastru, este doar o chestiune de a combina culorile ├«n mod corect. Cu c├ót vopseaua este mai str─âlucitoare, cu at├ót este necesar un spa╚Ťiu mai mic. Accentele trebuie s─â fie ├«n armonie cu interiorul – elementele luminoase pot fi sus╚Ťinute de alte accesorii de aceea╚Öi culoare. Alege╚Ťi o ram─â monocrom─â deschis─â sau neagr─â pentru detalii care s─â atrag─â aten╚Ťia.
  Rame de baghet─â. Ramele nu sunt doar pentru oglinzi ╚Öi tablouri. Vopse╚Öte-l ├«n culori vii ╚Öi accentueaz─â zonele func╚Ťionale. ├Än interiorul ramei se afl─â un mic televizor ╚Öi un miniboudoir: o oglind─â mic─â ├«nlocuie╚Öte m─âsu╚Ťa de toalet─â, iar decora╚Ťiunile pot fi a╚Öezate pe c├órlige inteligente.

 • 2.

  Tapet cu modele. Un tapet cu un design luminos ╚Öi contrastant nu s-ar potrivi ├«ntr-o camer─â mic─â: ar m├ónca ├«ntregul spa╚Ťiu. Este o chestiune diferit─â dac─â pune╚Ťi acest tip de tapet pe un singur perete sau chiar pe o parte a unui perete, cum ar fi o zon─â de canapea. O astfel de tehnic─â ar ajuta la zonarea camerei, la crearea de accente, la ad─âugarea de culoare ╚Öi volum.
  O oglindă deasupra canapelei. O oglindă cu ramă galbenă completează o cameră de zi albastru deschis. Este un fel de "hublou" și vă oferă o perspectivă suplimentară. O formă rotundă se potrivește cu modelul de pe tapet, iar culoarea galbenă aduce direct în minte soarele.

 • 3.

  O plint─â larg─â de plint─â. Aceast─â tehnic─â de decorare a camerei este adesea subestimat─â ╚Öi f─âcut─â c├ót mai pu╚Ťin vizibil─â posibil. De fapt, acesta joac─â un rol important, at├ót pe podea, c├ót ╚Öi ├«n tavan. Plinte albe pe podea unesc spa╚Ťiile loggiei ╚Öi ale camerei ├«ntr-unul singur. Plinta se potrive╚Öte cu tavanul, ceea ce face ca acesta s─â par─â mai vertical; contrastul albastru face ca ├«nc─âperea s─â par─â inteligent─â. Plinta ├«nalt─â arat─â, de asemenea, pur ╚Öi simplu elegant─â ╚Öi fran╚Ťuzeasc─â.

 • 4.

  Candelabru plat. Un plafon sc─âzut nu este un pretext pentru a se mul╚Ťumi doar cu iluminat ├«ncastrat. G─âsi╚Ťi un candelabru interesant, dar numai cu o lumin─â de fundal plat. Candelabrul arat─â ca un nor ╚Öi nu ocup─â mult spa╚Ťiu.

 • 5.

  Portalul oglinzii. Chiar ╚Öi capetele pere╚Ťilor pot fi folosite pentru a extinde spa╚Ťiul. Un portal de oglinzi care duce din camer─â ├«n birou – un succes al designerului. Marginile peretelui u╚Öii sunt acoperite de o oglind─â deasupra ╚Öi de fiecare parte. Astfel, peretele "dispare", conferind camerei un volum suplimentar. O modalitate excelent─â de a potrivi oglinzi mari ├«n camera unei fete f─âr─â a ocupa spa╚Ťiu pe perete. Designul v─â permite s─â v─â vede╚Ťi nu numai din cap p├ón─â ├«n picioare, ci ╚Öi de sus ╚Öi din spate.
  Canapea ├«ntr-o ni╚Ö─â. Chiar ╚Öi cel mai mic balcon poate fi dotat cu o canapea mic─â pentru lectur─â ╚Öi relaxare, iar ferestrele vor face ca ferestrele loggiei s─â se simt─â mai pu╚Ťin ├«nghesuite. Pute╚Ťi face un astfel de loc cu propriile m├óini – cadru din pl─âci aglomerate, scaun din spum─â acoperit cu ╚Ťes─âturi, perne de mic─â ad├óncime. Dedesubt pot fi a╚Öezate cutii pentru c─âr╚Ťi, documente ╚Öi alte obiecte mici.

 • 6.

  O mas─â ├«n col╚Ťul balconului. Pe cealalt─â parte a balconului se afl─â un mic birou ├«ncorporat care ofer─â suficient spa╚Ťiu pentru o lamp─â, un notebook, c─âr╚Ťi, caiete ╚Öi chiar un ghiveci de plante. Este frumos atunci c├ónd biroul este aproape de o fereastr─â – spa╚Ťiul de lucru devine confortabil ╚Öi privirea nu se sprijin─â pe perete.

  Pentru proiectul complet, v─â rug─âm s─â vizita╚Ťi pagina concursului "Cel mai bun decor de camer─â" pe .

  Camer─â de 13 mp. . ├«ntr-un apartament obi╚Önuit cu un dormitor singurul spa╚Ťiu care apar╚Ťine ├«n ├«ntregime unei studente. Gazdei pline de via╚Ť─â a camerei ├«i plac culorile luminoase ╚Öi solu╚Ťiile nea╚Öteptate, astfel ├«nc├ót interiorul are un caracter foarte luxuriant, cu un caracter parizian. Tot felul de trucuri au fost folosite pentru a crea mai mult spa╚Ťiu ├«ntr-o camer─â mic─â Juc├óndu-ne cu culori, modele ╚Öi texturi, oglinzi ╚Öi chiar o u╚Öoar─â reamenajare.. balconul devine parte din camer─â. Loggia a fost ├«nlocuit─â cu un birou ╚Öi o sal─â de lectur─â, ├«n timp ce camera a fost ├«nlocuit─â cu un living de culoare albastr─â ca cerul camera de zi albastr─â ( este acela╚Öi lucru – The ) dormitor, dulap mare, dulap ╚Öi TV.

  9 trucuri care merit─â repetate

  Cite╚Öte mai mult  Hotel Park
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: