Cum să se potrivească țesături de interior

Țesătura este unul dintre principalii "jucători" din interior. Țesăturile sunt folosite pentru acoperirea pereților, mobilier, ferestre și uși. Cum să obțineți armonie și să nu transformați casa într-un bazar oriental?

Consultați catalogul

Fiți cu ochii pe colecții. Dacă vă este teamă să nu faceți o alegere greșită a țesăturii, consultați cataloagele noastre speciale de "palete textile", Selectate cu atenție de către designeri profesioniști. Țesăturile de acolo sunt unite prin compatibilitatea lor, ceea ce facilitează foarte mult alegerea și oferă spațiu pentru creativitatea individuală. Puteți crea un interior frumos prin combinarea dantelei ușoare, a lenjeriei elegante și a tapiseriei minuțioase. Dacă provin din aceeași colecție, este mai probabil ca acestea să se armonizeze între ele.

Urmăriți leitmotivul

Alegeți tema principală a decorului. Același model poate fi prezent pe fiecare perdea, dar la o scară diferită. Sau, dimpotrivă, motive diferite pot fi combinate cu un fundal comun. De exemplu, puteți combina flori pentru perdele, un fundal simplu de covor și un model geometric clar pe tapițerie de mobilier.

Alegerea culorii potrivite este importantă în designul textil. Calitatea elementelor individuale ar trebui să fie lizibilă ( în acest caz, covorul înnodat manual de culoare deschisă și modelul colorat din tapițeria fotoliului și a pernei ).

Să ne înțelegem în caracter? Cel mai bun mod de a alege corect este să vedeți cum se prezintă țesătura pe raft, cum se desfășoară în pliuri și cum arată în diferite condiții de iluminare. În spatele fiecărui ornament, fiecărei culori, fiecărei texturi se ascunde un caracter și ar fi foarte dezamăgitor să găsești contradicții insurmontabile după cumpărare.

Citește mai mult  Set de vinuri

În fotografie: Zuber muselină de mătase Zuber Weaved Furnishing Fabrics.

Un accent. Pentru a nu exagera, alegeți un punct focal în apartamentul dvs. și lăsați să domine o țesătură cu un model mai sofisticat. Alte țesături sunt mai bine pentru a fi mai laconice și nu pentru a argumenta pentru atenție, ci pentru a completa întregul ansamblu.

Nu numai în culori. Folosirea unor texturi diferite în culori similare, cum ar fi catifeaua solidă și fucsia cu model, va ajuta la decorarea spațiului într-un mod interesant, dar nu copleșitor.

Cunoașteți cele mai recente tendințe

Energie de culoare. În prezent, designerii recomandă în unanimitate schimbarea aspectului de la nuanțe pastelate de compromis la culori îndrăznețe, saturate, precum "cireșe coapte", «iarbă suculentă" sau "canarul fericit". Culori vii pentru lenjeria de pat, forme geometrice ascuțite pentru pereți, flori îndrăznețe pentru perdele, imprimeuri inteligente pentru ecrane.. Alegerea vă aparține, dar nu uitați: soluțiile interioare neașteptate stabilesc ritmul vieții!

Textilele oferă posibilitatea de a anima un interior prin adăugarea de accente izbitoare.

  • Tartaruga 3998 de Luigi Bevilacqua
  • Perna Sunny de la fabrica Cucumbers
  • Cuvertură de pat Megadot de la fabrica Hay
  • RH2001_3 șal interior de Cucumbers

Tartaruga 3998 de Luigi Bevilacqua.

Flori în viața noastră. Flori pentru perdele, liane luxuriante pe tapet sau o singură frunză verde pe scaunul de podea Alegeți ceea ce vă place. Și apoi găsiți un companion modest — Toate din aceleași colecții de catalog. Setul de construcții textile- un adevărat avantaj pentru neprofesioniști, permițând să nu se piardă în varietatea de materiale și să aleagă țesături care se vor "înțelege" cu adevărat.

Tendința în designul textil este imprimarea de plante mari.

  • Țesătură Zinia S de Creation Baumann.
  • Țesături de mobilă decorate de Zuber.
  • Stofă Flora FN002 de Chelsea Textiles.
  • Stofă 1019406385 de Etamine.
Citește mai mult  Porțelan Rosenthal

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: