Cum s─â transformi un apartament de la parter ├«ntr-o regin─â a cur╚Ťii

Apartamentele de la parter sunt cu 10-15% mai ieftine dec├ót cele de la etajele superioare. Cum s─â transformi o loca╚Ťie proast─â ├«ntr-un avantaj ╚Öi s─â adaugi valoare casei tale? O privire asupra celui mai interesant proiect al Nataliei Oleksienko.

Solu╚Ťii interesante pentru apartamentele mici pot fi g─âsite ├«n proiectarea studiourilor. Provocarea pentru designer este de a potrivi toate zonele func╚Ťionale necesare ├«n spa╚Ťiul limitat, f─âr─â a face clien╚Ťii at├ót ├«nghesui╚Ťi, c├ót ╚Öi jigni╚Ťi.

Informa╚Ťii despre apartament: 57 de metri p─âtra╚Ťi. ., ├«ntr-o cas─â veche la parter, Kiev

Despre proprietari: o persoan─â.

Un mic apartament de 57 mp. ., Parterul casei vechi are un avantaj important – Un perete care m─ârgine╚Öte o teras─â confortabil─â ╚Öi ├«nchis─â. Ar fi fost p─âcat s─â nu se profite de aceast─â ocazie pentru a crea o ie╚Öire ├«n "gr─âdin─â" direct din camera de zi. Apartamentul este extins sub forma unei terase, iar peisajul de dincolo de fereastr─â este extins ├«n interior ├«n mai multe moduri decorative. Designerul Natylia Oleksienko a reu╚Öit s─â se potriveasc─â ├«n cei 57 de metri p─âtra╚Ťi nu numai camera de zi, buc─ât─ârie, sufragerie ╚Öi dormitor separat cu baie, dar, de asemenea, o baie pentru oaspe╚Ťi, sp─âl─âtorie ╚Öi dressing. P─âstr├ónd senza╚Ťia de spa╚Ťiu ╚Öi prospe╚Ťime a dimine╚Ťii.

Buc─ât─âria, sufrageria ╚Öi camera de zi se afl─â ├«n aceea╚Öi ├«nc─âpere. Amenajarea open space a unui apartament mic este o modalitate bun─â de a ├«ncadra mai multe zone func╚Ťionale ├«ntr-un singur spa╚Ťiu f─âr─â a crea un sentiment de supraaglomerare. F─âr─â pere╚Ťi pentru a da fiec─ârei zone un aer propriu.

Buc─ât─âria-sufragerie este separat─â de camera de zi printr-o mic─â parti╚Ťie: o parte este adiacent─â mesei de luat masa, iar cealalt─â este folosit─â ca suport pentru televizor. Grani╚Ťa dintre zone este, de asemenea, reprezentat─â de o treapt─â ╚Öi de o pardoseal─â – gresia practic─â este ├«nlocuit─â de o sc├óndur─â confortabil─â. U╚Öile din sticl─â translucid─â dau volum ├«nc─âperii, ar─ât├ónd c─â ├«n spatele lor exist─â ├«nc─â spa╚Ťiu liber.

Cite╚Öte mai mult  De la un apartament cu dou─â camere la unul cu trei camere: proiectul lui Mikhail Baranov

Fronturile minimaliste ale buc─ât─âriei sunt vopsite ├«ntr-un bej cald. ├Än general, combina╚Ťia de culori din apartament este apropiat─â de nuan╚Ťele naturale – moale ╚Öi discret – ceea ce face ca interiorul s─â se simt─â "plein air". Dulapurile inferioare nu se sprijin─â pe podea, ci sunt at├órnate pe perete: spa╚Ťiul gol de mai jos face cur─â╚Ťarea foarte u╚Öoar─â. De asemenea, aceast─â tehnic─â u╚Öureaz─â vizual unitatea de buc─ât─ârie destul de masiv─â.

Zona de luat masa concis─â este accentuat─â de patru candelabre la ├«n─âl╚Ťimi diferite. Abajururile de sticl─â seam─ân─â cu vasele r─âsturnate. Lumina cald─â confer─â o senza╚Ťie de confort ├«ntregii zone, iar compozi╚Ťia asimetric─â adaug─â o not─â natural─â ╚Öi casual.

Nici plafonul din apartament nu este simplu. Grinzile din buc─ât─ârie amintesc de pergolele din gr─âdin─â; consola de deasupra zonei de living corespunde cu cea de pe teras─â. Astfel de metode v─â permit, de asemenea, s─â delimita╚Ťi camera pe tavan, s─â ad─âuga╚Ťi volum ╚Öi intrig─â ├«n interior ╚Öi s─â face╚Ťi o "punte" ├«ntre gr─âdin─â ╚Öi cas─â.

În camera de zi, mare și confortabilă

Peretele casei care dă spre grădină este lipsit de materiale de finisare. Designerul a expus zidăria istorică de cărămidă prin vopsirea acesteia în alb. Deci

Dormitorul – ╚Öi are dou─â ferestre – este mobilat simplu, dar cu bun gust. Punctul central este reprezentat aici de materialul textil de culoare ├«nchis─â, de culoarea fructelor de p─âdure. Aceast─â culoare se armonizeaz─â perfect cu peretele gri antracit din c─âp─ât├ói. Peretele de accent ├«ntunecat ├«ncadrat ├«n alb are o profunzime impresionant─â, l─ârgind vizual spa╚Ťiul mic. Plafonul volumetric complicat pare mai ├«nalt.

Cite╚Öte mai mult  Un dormitor ├«n stil neoclasic: proiect de Ivan Urecki ╚Öi Elena Karpenkova

Baie principal─â – triumful minimalismului. Designerul evit─â ├«n mod deliberat tehnicile decorative pentru a nu aglomera spa╚Ťiul modest. O combina╚Ťie de gresie ╚Öi faian╚Ť─â de culoare ├«nchis─â ╚Öi deschis─â confer─â ritm camerei, iar o oglind─â pe toat─â l─â╚Ťimea adaug─â volum pere╚Ťilor.

Micu╚Ťa baie de oaspe╚Ťi este accentuat─â de un perete decorativ, un ├«nveli╚Ö ├«ntunecat care a fost aplicat neglijent, iar urmele unui cu╚Ťit de chit sunt ├«nc─â vizibile. Neregularitatea este accentuat─â de un corp de iluminat de design neobi╚Önuit: lamele de lemn cu l─âmpi tubulare ata╚Öate de ele. Designul permite utilizarea acestui tip de lamp─â de podea ├«n orice spa╚Ťiu, chiar ╚Öi foarte limitat. Simplitatea ei de tip loft face ca acest accesoriu s─â fie potrivit pentru orice interior modern. Peretele ╚Öi lampa sunt un exemplu excelent de cum pute╚Ťi ob╚Ťine un design elegant ├«ntr-un spa╚Ťiu minim cu pu╚Ťin efort.

Catalog cu design plat

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul unui apartament dintr-un proiect al designerului Interiorul unui apartament dintr-un proiect al arhitectelor Maria Polozova și Lyubov Piskunova
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: