De la dou─â dormitoare la al treilea: cum s─â adaugi 16 mp de spa╚Ťiu de locuit

Renovarea a mărit dimensiunea apartamentului de la 66 mp la 85 mp. . Pe acest fundal, a fost ușor să nu observi cât de inteligent a tratat designerul Alexander Abramov culoarea și volumul, creând un interior clasic într-un cadru contemporan. Dar am observat.

Informa╚Ťii despre apartament: Apartament cu un dormitor de 66 mp. . ├«ntr-o cas─â veche, la intersec╚Ťia dintre Naberezhnye Chelsea ╚Öi Naberezhnye Chelsea. Canalul Griboyedov ╚Öi Voznesensky Prospekt, Sankt Petersburg.

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor: Apartament ├«n stil clasic, spa╚Ťiu pentru un dormitor pentru copii.

Centrul istoric al ora╚Öului Sankt Petersburg, apartament ├«n casa construit─â la ├«nceputul secolului al XIX-lea, tavane ├«nalte Este de la sine ├«n╚Ťeles c─â interiorul nu poate fi dec├ót clasic. Designerul Alexander Abramov s-a axat pe tonuri de gri discret ╚Öi pe un stil u╚Öor rigid, ad─âug├ónd discret elemente moderne la ambian╚Ťa tradi╚Ťional─â. ├Än timpul procesului de remodelare, apartamentul a ad─âugat un mezanin de locuit, m─ârind dimensiunea apartamentului cu 16 mp. . — Un al doilea dormitor, pentru copil.

Planuri plate.

├Än partea de sus a holului este entresol dormitor, la care duce o scar─â vertical─â simpl─â. Pentru a m─âri vizual spa╚Ťiul mic╚Öorat, designerul face pere╚Ťii mai lumino╚Öi ╚Öi mai reci. Pe podea se afl─â pl─âci de gresie ╚Öi faian╚Ť─â deschis─â, ca ╚Öi ├«n baie, ├«n care duce o u╚Ö─â din sticl─â alb─â: suprafe╚Ťele lucioase contribuie la cre╚Öterea volumului, la fel ca ╚Öi oglinda mare din hol. ├Än loc de ram─â, designerul a folosit o ni╚Ö─â cu un fundal argintiu, o tehnic─â interesant─â care, de asemenea, adaug─â lumin─â ╚Öi volum holului.

Buc─ât─âria-sufragerie ╚Öi camera de zi sunt combinate ├«ntr-o singur─â ├«nc─âpere mare, de form─â neregulat─â. Patru ferestre ╚Öi o fereastr─â de tip bovindou las─â s─â p─âtrund─â mult─â lumin─â, a╚Öa c─â spa╚Ťiul este decorat ├«n tonuri nobile de gri, albastru ╚Öi maro ├«nchis. Elementele clasice se ├«mbin─â perfect cu mobilierul modern. O canapea dreptunghiular─â simpl─â ╚Öi o canapea clasic─â rotund─â

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu 3 camere ├«n culori deschise: Proiect de proiect SNOU

Un perete de sticl─â separ─â dormitorul de camera de zi, ceea ce reprezint─â o caracteristic─â de design interesant─â, care v─â permite s─â oferi╚Ťi intimitate ├«n zonele private f─âr─â a ├«mp─âr╚Ťi spa╚Ťiul ├«n mici cabine. Lumina poate circula liber dintr-o camer─â ├«n alta, volumele pot fi combinate ╚Öi, dac─â este necesar, se poate trage o perdea grea pentru a ├«mpiedica transparen╚Ťa peretelui.

Designul comun al pere╚Ťilor ╚Öi al ferestrelor, acela╚Öi iluminat ╚Öi acelea╚Öi textile fac ca ├«nc─âperile s─â r─âm├ón─â una nu numai din punct de vedere tehnic, ci ╚Öi vizual.

Peretele de deasupra dulapului încorporat este oglindit pentru a adăuga volum micului dormitor.

Camera de zi este ├«n mod con╚Ötient modest─â: canapea, canapea extensibil─â, televizor, noptier─â. O fereastr─â de golf cu o vedere uimitoare a canalului Griboyedov este un decor interior ├«n sine. Panourile albe de pe partea inferioar─â a pere╚Ťilor ╚Öi un soclu larg pe tavan sunt elementele obi╚Önuite ale stilului clasic, ridic├ónd vizual tavanul deja ├«nalt. Panourile accentueaz─â pardoseala de parchet ├«ntunecat─â, aceasta pare ╚Öi mai nobil─â ╚Öi mai substan╚Ťial─â. Corpuri de iluminat pe perete l─ârgesc camera ╚Öi adaug─â volum la ea.

Singura decora╚Ťie a ferestrei semicirculare este un radiator lung ├«ndoit de-a lungul perimetrului ferestrei. Arc de intrare decorat cu panouri rectangulare albe ├«n stil clasic.

Un vitraliu ├«n peretele de deasupra dulapului. La etaj exist─â un dormitor la mezanin – apartamentele cu dou─â dormitoare profit─â adesea de tavane ├«nalte pentru a crea "mezanine". Design translucid – fereastra interioar─â a dormitorului

Dimensiunea dormitorului "suplimentar" a primit o temă orientală, cu saltele în loc de paturi, o varietate de perne și o grilă cu cifre pe ușile dulapurilor. Tonurile de maro-cenușiu ale interiorului sunt moderate.

Cite╚Öte mai mult  De la un dormitor la un dormitor cu dou─â dormitoare cu un dressing: un proiect de Marina Penny ╚Öi Roman Voronov

Decorul metalic de la capul de afi╚Öaj – vaze ╚Öi sfe╚Önice – sus╚Ťine, de asemenea, o tem─â oriental─â, dar delicat, f─âr─â patos suplimentar.

Mobilier u╚Öor ├«ncorporat ├«ntr-o baie mic─â, o mul╚Ťime de ni╚Öe ╚Öi oglinzi – tehnici care func╚Ťioneaz─â pentru a cre╚Öte spa╚Ťiul. Pe podea sunt a╚Öezate pl─âci neobi╚Önuite cu inser╚Ťii de oglinzi, iar reflexiile ╚Öi reflexiile fac spa╚Ťiul mai luminos ╚Öi mai voluminos. Aceea╚Öi gresie ╚Öi faian╚Ť─â pe podeaua din hol, la care se accede printr-o a doua u╚Ö─â. Modelul de pe podeaua b─âii se armonizeaz─â cu cuvertura de pat din dormitor, cre├ónd un sentiment de ├«ntregire a interiorului.

Vede╚Ťi mai multe proiecte plate

Interiorul unui apartament dintr-un proiect al arhitectului Olga Khovanskaya Interiorul apartamentului din proiectul realizat de decoratoarea Margarita Mustafina Interiorul unui apartament din proiectul arhitectului Elena Ponomarenko
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: