Ca un mare: spațiu de locuit cu drepturi depline dintr-un apartament de tip hotel

Suprafețele netede, tonurile de frunze de vară și mobilierul alb au ajutat la umplerea apartamentului de 14 metri cu lumină și aer. Designerul Tatyana Tkachuk reușește să facă loc în acest spațiu pentru un hol de intrare, un living, un dormitor, o baie, o bucătărie și un spațiu de lucru.

Informații despre apartament: Un apartament de hotel de 14 metri pătrați în Vladivostok

Despre proprietari: Un tânăr cu un stil de viață activ

Dorințele clientului: O zonă mică are nevoie de tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil

Nu este mai ușor să alegi designul perfect pentru un apartament de hotel decât să amenajezi un conac de lux. Designerul Tatyana Tkachuk a avut sarcina de a crea un apartament mic, dar cu drepturi depline, pe 14 metri pătrați Așezați un hol de intrare, bucătărie, zonă de dormit și zonă de lucru. Pentru aceasta, a trebuit să se folosească toate tehnicile pentru a optimiza spațiul: alegerea finisajelor de culoare deschisă și a mobilierului cu suprafață lucioasă, utilizarea aparatelor încorporate și a obiectelor multifuncționale. Interiorul unui apartament de tip hotel necesită o zonare clară. Iluminatul și diferitele acoperiri de podea fac trucuri.

Bucătăria este situată în inima apartamentului. Este separată de zona de dormit de un bar pentru micul dejun, care servește, de asemenea, drept separator de cameră, masă de luat masa și suprafață de lucru. Sub blatul de lucru există spațiu pentru mașina de spălat, care nu s-ar potrivi în baie.

Utilizarea motivelor naturale, cum ar fi frunzele însorite pe tapetul foto și un tavan albastru, este singura modalitate de a mări vizual spațiul mic care combină funcțiile de cameră de zi și dormitor.

Citește mai mult  Apartament cu pereți despărțitori din sticlă: Proiectare în studioul de cuburi

În fotografiile apartamentelor cu camere de locuit, baia pare adesea puțin înghesuită. În această baie, nu era suficient spațiu nu numai pentru o mașină de spălat, ci și pentru o cadă de baie. Designerul Tatyana Tkachuk a ales o cabină de duș cu pereți transparenți. Modelul de țiglă nu creează linii orizontale și verticale, estompând contururile pereților și obiectelor și făcând camera să pară mai spațioasă.

O ușă către baie ocupă unul dintre pereții holului. Cel de-al doilea adăpostește doar strictul necesar – VEZI TOT PROIECTUL

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: