De la două dormitoare – un apartament cu trei camere cu o cameră de copii și un dormitor: designerul Elena Tsybirnak

Ce interior ar fi cel mai bun într-un apartament cu ferestre panoramice? Designerul Elena Tsybirnak crede că interiorul trebuie să se potrivească cu priveliștea de afară, ceea ce înseamnă că nu poți renunța la culori și motive naturale atunci când îți decorezi spațiul de locuit.

Geamurile panoramice au permis ca fiecare zonă funcțională să-și aloce propria sursă de lumină naturală.

Detalii despre apartament: Un apartament cu două camere de 64 de metri pătrați. Casa cu 3 etaje din cărămidă-monolitică, construită în 2011.

Proprietarii apartamentului: familie tânără cu un fiu de 7 ani.

Cerințele clientului: lumină eclectică, interior luminos cu motive naturale.

Amenajarea unui apartament cu două camere cu relocarea zonei de bucătărie.

Proprietarii apartamentului au insistat să transforme apartamentul cu două camere într-unul cu trei camere.. era necesar pentru un trai confortabil. În plus față de cele două dormitoare separate ( pentru părinți și copil ) a fost necesar să se găsească un living spațios. Reamenajarea unui apartament cu două dormitoare într-un apartament cu două dormitoare a început cu îndepărtarea peretelui care despărțea una dintre camere de coridor. Fostul coridor a fost înlocuit de un aparat de bucătărie Rezultatul este o cameră spațioasă de bucătărie-living. Camera, care inițial a fost poziționată ca bucătărie, a fost transformată în grădiniță. Baia de oaspeți a fost transformată într-o cameră utilitară. Din cauza noului aspect al apartamentului, a fost necesar să se stabilească utilitățile pentru noua bucătărie, acest lucru nu a cauzat probleme La urma urmei, bucătăria este adiacentă la baie.

Marele avantaj al acestui apartament este geamul de la podea la tavan și priveliștea frumoasă din afara ferestrei. Designerul Elena Tsybirnak a venit cu conceptul proiectului atunci când a intrat în contact cu proprietatea. Priveliștea din afara ferestrelor l-a inspirat pe autorul proiectului să creeze un interior eclectic cu motive naturale. Ea a reușit să combine lumea verde din afara ferestrei și spațiul de locuit, unde motivele naturii coexistă armonios cu elemente moderne de interior.

Citește mai mult  De la un dormitor la un dormitor cu două dormitoare cu spațiu transformabil: un proiect de Olga Samvelyan

Ușile dulapurilor cu oglinzi din holul de la intrare reflectă modelul de acoperire a pereților.. Holul pare să fie complet tapetat.

Dulapurile de bucătărie ocupă întregul spațiu al unuia dintre pereții camerei de zi.

Camera copiilor are un pat cu sertare funcționale Nu numai că poate depozita lenjerie de pat, dar și jucării.

Zona de dormit din camera copiilor este decorată în culori calme și deschise, cu un accent luminos dat de carouri pe perne și jaluzele.

Pereții din zona de lucru sunt vopsiți în verde. Culoarea stimulează și ajută la concentrare, ceea ce este important pentru un copil care își face temele.

Mica oglindă rotundă de deasupra patului este ca o mică fereastră spre lumea naturală.

Cadrul ferestrei de la podea până la tavan nu a fost acoperit de draperii grele; tulul ușor difuzează razele soarelui fără a obstrucționa vederea verdeața din afara ferestrei.

Una dintre descoperirile din acest interior.. Panou de perete în baie. Realizat din mici plăci de mozaic de pixeli, acesta reproduce exact modelul care l-a uimit pe designer.

Pereții băii sunt căptușite cu gresie verde, care se potrivește cu conceptul general de design interior al apartamentului.

O combinație de verde și alb aduce o notă de curățenie și prospețime în baie.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: