De la studio – un dormitor cu două dormitoare cu un studiu pe loggia: designer Elena Skripkina

Apartamentele Upside Down au avantajele și dezavantajele lor. Și un "tidbit" pentru orice designer. Spațiile sparte și pereții despărțitori neconcordanți le deschid apetitul profesional.

Stând pe canapea în acest interior luminos și aerisit, privind portretul lui Audrey Hepburn, este ușor să te întorci în anii '50 și să savurezi culorile, modelele grafice și liniile curate.

Detalii despre apartament: O garsonieră de 62,3 mp cu balcon. m într-o clădire nouă din cartierul Right Bank al orașului. Kaluga.

Proprietarul apartamentului: O studentă de 19 ani.

O dorință a unui client: Un spațiu luminos, modern, care subliniază faptul că aici locuiește o tânără.

Planul de podea deschis cu idei pentru un apartament de studio.

Apartamentul a fost un cadou de la părinți pentru fiica lor studentă. Apartamentul este situat într-una dintre clădirile cu 17 etaje construite de compania coreeană "SsangYong E&C". Pak Yun Sob, arhitectul șef, vorbește despre unicitatea acestui proiect: "Aceste case nu sunt standard, ci au fost proiectate special pentru Kaluga. La construcția complexului rezidențial se va aplica o tehnologie unică de ultimă generație dezvoltată și patentată de "SsangYong E & C".

Unicitatea proiectului se reflectă și în amenajarea spațiilor de locuit-.. Garsoniera avea o dispunere neobișnuită și era împărțită de trei pereți mici, dintre care doi erau portanți, iar al treilea avea o gură de aerisire.

Designerul și-a zbătut creierii înainte de a veni cu idei de design pentru apartamentul studio. Zona de dormit poate fi găsită într-un colț. Loggia adiacentă a fost izolată și atașată la spațiul de locuit și folosită de autor ca birou.

Principalul avantaj al apartamentului Prezența a trei ferestre.. Apartamentul a fost transformat într-o locuință cu două camere, cu spațiu chiar și pentru o garderobă adevărată. Propunerea de design pentru camera de zi nu a fost schimbată deloc și a fost bine primită de client.

Citește mai mult  Proiectarea unei clădiri de 20 mp. m: totul se potrivește

Hol de intrare. În micul hol se află doar o oglindă și un mic cuier. Din hol se deschide un coridor care dă în camera de zi, care poate fi separată de coridor cu panouri japoneze, dacă se dorește. Numeroase colțuri din zona de intrare sunt îndulcite de o plapumă Tapet.

Camera de zi. Se caracterizează prin culori vii, multe detalii grafice, suprafețe lucioase și fără mobilier voluminos. Îndrăzneț, îndrăzneț, și luminos.. exact ceea ce trebuie pentru o fată tânără avansată!

Bucătărie. Pentru o fată de 19 ani fără familie, o bucătărie foarte mică este suficientă.

Studiu- loggia. Încălzirea prin pardoseală și geamurile cvadruple fac ca loggia să fie foarte caldă colțul de lucru poate fi utilizat în orice moment al anului.

Dormitor. În zona de dormit există o măsuță de toaletă și o comodă mică. Tapet negru pe pereți și tavan creează efectul unui baldachin deasupra patului.

Baie. Această cameră este laconică și funcțională. Plăcile colorate alunecoase sunt un accent luminos, adăugând o notă de romantism în interiorul camerei.

Baie. Mașina de spălat, pentru care nu exista spațiu în baie, a fost amplasată în WC. Pentru a diversifica dotările, în baie a fost folosit tapet retro-Placi care rezonează cu lambriurile decorative din camera de zi.

Design de Elena Skripkina- Participantul la concursul "Cel mai bun proiect 3D al unei suprafețe de până la 70 km². " la .

Alte proiecte de apartamente :

Interiorul apartamentului din proiectul implementat de proiectant Interiorul apartamentului dintr-un proiect al designerului Interior dintr-un proiect realizat de ANC Concept
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: