De la un studio de 55 de metri pătrați – o casă cu două uși în stil Provence

Dacă condimentați stilul provensal cu un pic de clasic, adăugând motive germane și elemente moderne, nu numai că puteți crea un nou tip de Provence "solidă". Dar este, de asemenea, destul de spațios "două pătrate" dintr-o cameră mică. Învățând de la Dina Salakhova.

Provençal – nu neapărat moale și aerisit pentru o fată. Poate fi destul de solidă, dar cu un interior plin de suflet.

Detalii despre apartament: Apartament de 55 mp. . open-plan

Despre proprietari: femeie de afaceri

Dorințele clientului: Motive provensale în interior

55 "pătrate" cu un plan de podea deschis și ferestre mari Acesta a fost inițial spațiul cu care a lucrat designerul Dina Salakhova. Gazda Femeie de afaceri energică, aceasta și-a dorit un mediu luminos, confortabil, cu un strop de eleganță în casa ei. Inspirația pentru proiect a fost Provençe, dar nu pur provensală, ci ca element de legătură. Un interior cu elemente atât clasice, cât și moderne. Ca urmare, acest apartament în stil provincial este mai brutal decât omologii săi, dar mai solid. Decorul întunecat adaugă noblețe și farmec interiorului.

Bucătărie, sufragerie și cameră de zi combinate într-un singur spațiu. Bucătăria ocupa o nișă modestă într-un colț și era delimitată de barul pentru micul dejun. Clienta și-a dorit un interior discret, așa că a ales un gri neutru pentru pereți și lemn de culoarea ciocolatei pentru accesorii și detalii. Panourile albe de-a lungul pereților conferă camerei un aspect clasic, unitar. O plintă albă largă, de asemenea o caracteristică clasică, ridică tavanul. Peisajul pe un perete gri îndeplinește mai multe funcții în același timp: adaugă varietate la un interior uscat, decorează un perete gol și joacă rolul unei ferestre, creând volum.

Citește mai mult  Dintr-un apartament cu două camere - studio cu două băi și un dormitor: arhitectul Serghei Ozhogin

Canapea în

Fronturi de bucătărie cu panouri albe – un clasic al stilului provensal. În contrast cu aceasta, schema de culori este neagră

Oglinda mare și înaltă din hol nu este doar un accesoriu de uz casnic, ci și o modalitate de a extinde spațiul mic. În conformitate cu tendința, nu este atârnat pe perete, ci pe podea, ca și cum cineva ar fi uitat să-l agațe. Ușile dulapului încorporat sunt proiectate în același mod ca și ușile interioare – toate sunt făcute la comandă după schițele designerului.

Ușile glisante duble duc în dormitorul spațios – înalte, până la tavan, fac ca încăperea să pară mai înaltă. Construcția ușoară cu geamuri duble estompează granița dintre camere și are un aspect aerisit în sine. Modelul în formă de cruce de pe ferestre nu este tipic pentru stilul provensal, dar motivele sale germane dau interiorului o soliditate.

În timp ce decorarea dormitorului, funcționalitatea nu a avut de suferit – sub

Culoarea nobilă a cireșului, care conferă încăperii un aer primitor, este o caracteristică majoră a acestei băi. Un candelabru cu pandantiv delicat și aplice pe părțile laterale ale oglinzii dau un aspect familiar. Podeaua, tavanul, pereții și mobilierul alb fac ca o cameră mică să pară mai mare și mai ușoară. Plăcile de cărămidă de pe pereți, ușile cu panouri și coșurile de răchită sunt un tribut adus tradiției provensale, dar gresia cu muște reprezintă un element clasicist. Inserțiile negre de pe podea se potrivesc cu blatul de lucru întunecat și contrastant.

Interioare la modă

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Elena Ponomarenko Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Vladimir Malashonk
Citește mai mult  Sex and The City 2: interioarele
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: