De la un dormitor la un dormitor cu două dormitoare cu un dressing: un proiect de Marina Penny și Roman Voronov

Proprietarii acestei garsoniere dintr-un cartier nou al Moscovei au dorit să facă din garsoniera lor un spațiu funcțional, cu o utilizare atentă a fiecărui metru pătrat. Vedeți cum arată?

Cu ajutorul elementelor luminoase, designerii au pus accentul potrivit, evidențiind vizual anumite zone.

Informații despre apartament: garsonieră 53.12 mp. m într-un nou cartier al Moscovei.

Proprietarii: un cuplu tânăr.

Dorințele clienților: să facă un spațiu de locuit confortabil cu un dormitor separat.

Dispunerea unui apartament studio după conversie.

Proprietarii doreau o zonă mică, cu un living și două băi, plus spațiu pentru dormitoare și depozitare. Designerii au reușit să construiască nu numai un loc de dormit izolat, ci și un mic dressing, ceea ce a făcut-o pe proprietară deosebit de fericită. Pentru a mări vizual dimensiunea apartamentului cu o cameră, s-a decis să se unească camera de zi cu bucătăria. Zidul dintre aceste camere, prevăzut în proiectul de construcție, nu a fost construit, lăsând o parte din peretele portant ca un perete despărțitor pentru a separa cele două zone. O schemă generală de culori deschise a unificat zonele, extinzând vizual spațiul, iar elementele luminoase au dat accentele potrivite.

Bugetul pentru întregul proiect a fost inițial limitat, așa că s-a decis să umplem spațiul cu obiecte simple, dar interesante.

Dormitorul este decorat într-o schemă de culori discrete, cu un panou de mahon în culori bogate în fața patului, ca un accent luminos și un plus de culoare în interior. Culoarea pereților din camera de dormit se suprapune cu cea a tavanului.. și nu este o mișcare întâmplătoare. Linia dintre perete și tavan este astfel estompată, având un impact pozitiv asupra percepției vizuale a dimensiunii camerei.

Citește mai mult  Chelyabinsk Oblast: apartament de 42 de metri pătrați.

Planificarea reușită a făcut posibilă utilizarea maximă a spațiului. În cazul garsonierei originale, rezultatul este un spațiu care nu are doar un salon-cucină, un dormitor și două băi, ci și un spațiu de lucru separat și un dressing.

În interiorul holului de intrare, designerii au folosit tehnici tradiționale de decorare pentru a maximiza spațiul: oglinzi, suprafețe luminoase reflectante și corpuri de iluminat strălucitoare.

Locul de muncă este amplasat în colțul camerei de zi, cu intrarea în dormitor.

Șorțul de bucătărie este realizat din ( sticlă imprimată ). O culoare îndrăzneață, saturată, dă tonul bucătăriei.

Pentru a economisi spațiu, în dormitor au fost instalate mese din material natural în locul noptierelor de lângă pat. S-a renunțat la candelabru în favoarea unei lumini mai blânde.

Vedere panoramică pe peretele din dormitor cu consolele trunchiate lucrează vizual asupra spațiului, extinzându-i limitele vizuale ( pentru a nu obstrucționa trecerea, consolele sunt tăiate și montate pe perete, ghivece cu flori pe console-.. autocolante foto ).

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: